sin sladoled

Лятото винаги си го представяме в синьо. Лазурно море, ясно небе, моряшки фланелки и бриз, който също по незнайни причини, си го представяме в най-прозрачното синьо. От друга страна, синьото като един от студените цветове успява да охлажда през летните горещини. Може да не е в буквалния смисъл, но със сигурност охлажда поне душата ни. Приготвили сме ви списък с 10 сини неща за лятото, които трябва да притежавате за един свеж и запомнящ се сезон.

10 сини неща за лятото

sini danki lqto

1. Дънки

Ама не каквито и да е дънки! Трябва да са панталонки, при това къси, при това с висока талия. Този хит от 70’те желаем да остане по-дълго време в трендовете, защото няма нищо по-удобно и ужасно привлекателна за летния сезон от точно този син айтъм.

sinq lqtna pola

2. Пола с принт

Впечатляват ни много белите поли със син принт. Ако намерите подобна по магазините не се двоумете дали да си я вземете, защото в нея ще изглеждате като произведение на изкуството. Порцеланово произведение на изкуството!

sini letni grivni

3. Сини гривни

Защото още от бабите си знаем, че пазят против уроки. И ако изключим суеверието като причина, защото дрънчат по ръцете ви по много хипнотизиращ и привличащ начин. Ние ви препоръчваме да се спрете на дизайн, който е от полускъпоценни камъни.

sinq chanta stella mccartney

4. Синя чанта

Намерете модел, в който да се влюбите и си го вземете в най-любимия ви нюанс на синьото. Така винаги ще имате със себе си нещо синьо.

sinq lqtna roklq

 

5. Синя ефирна рокля

Не е нужно да е зима за да заложите на кристалните сини цветове. Елза от хитовата анимация на Disney “Frozen”, може и да владее зимата и студа, но пък на вас нищо не ви пречи да се персонифицирате в хладния летен  бриз.


sini letni banski

6. Бански

Не на лалета, а в онова хубаво синьо, което кара загара ни да изглежда още по-добре. Синият цвят при банските надделява, така че няма да ви е трудно да намерите и вашият модел.

sini platformi sophia webster

 

7. Сини обувки на платформа

Обувките на платформа са по-добрата алтернатива за високи обувки през лятото. А точно тези на Sophia Webster ни грабнаха вниманието заради етно принта в платформената част.

sinq havliq

8. Синя кърпа за плаж

Още един начин да носите синьото със себе си на почивката. Синьото е най-предпочетеният цвят за плажните кърпи.

sini ochila

9. Сини слънчеви очила

Едни готини очила със сини стъкла може да помогнат да направите света много по “cool” място … или поне само ще изглежда така.

sinq kosa lqtna

10. Синя коса

И ако сте фенове на пастелните коси, то може да заложите на невероятните нюанси на синьото, с които можете да минете на плажа и за русалка.