Какво да облечем за Свети Валентин

свети валентин

Какво да облечем за Свети Валентин? 5 стилни сета за красива и романтична визия.

Празниците, които се имплементираха от Съединените щати – Хелоуин и Свети Валентин се харесват на повечето, защото не носят каквото и да е съществено значение, но дават възможност за разнообразяване на сивите дни със забавните си традиции. Ако денят на Свети Валентин ви е безразличен и днес нямате намерение да дарявате нищо на никого или да уреждате изненади, а смятате да се радвате на българския му вариант – Трифон Зарезан и ще се отдадете на „дегустация“ на огромни количества вина, то няма голям смисъл да ви съветваме какво да носите на 14 февруари. Ако, все пак, този ден не е обикновен за вас, ще се радваме да помогнем да си отговорите на жизненоважния въпрос „Какво да облека?“.

Свети Валентин – празник на червени сърца, плюшени мечета, букети, флирт и целувки. И ако не се вземат предвид всички тези клишета, атмосферата на Свети Валентин е удоволствие, в което трябва да се потопите и да облечете най-женствената си визия. Може да прозвучи като престъпление срещу еманципацията, но веднъж годишно можете да се облечете и да се постараете повече за него, отколкото за себе си. Но пък, както е казала Бетси Джоунсън, „ако трябваше да се обличаме за мъжете, то трябваше да ходим постоянно голи“. Така че, все пак, заложете на собствения си стил и вкус.

Какво да облечем за Свети Валентин

свети валентин

СТРАСТНА В ЧЕРВЕНО

Денят на влюбените ви дава извинение, в което да носите всички видове бижута със сърца, целувки и любовни надписи. Ако се страхувате да се покажете като прекалено големи сантименталисти с тези любовни бижута, то помнете, че все пак празнувате един от най-сантименталните празници!

свети валентин

СЛАДКИ ЦЕЛУВКИ

Роклята е една от най-логичните избори за Свети Валентин. Розовият цвят е един от основните за 2016 година и няма да сбъркате, ако я предпочетете и в този празничен ден.

свети валентин

ЧУВСТВЕН БУКЕТ

Флоралните мотиви присъстват в повечето колекции на известните дизайнери за пролетно-летния сезон. Вярно, че средата на Февруари е малко далеч от топлите дни, но пък нищо не пречи да сте една крачна пред всички.

свети валентин

ЕЛЕГАНТНА ЛЮБОВ

Ако все пак не държите да сте буквални за Деня на влюбените, можете да подберете нещо минималистично и стилно като бяла рокля-риза и голямо колие.

свети-валентин

РОМАНТИЧНА НАТУРА

Ретро мотивите имат своите романтични нотки. Приемете роклята си като бляскава опаковка, която в края на вечерта ще бъде разопакована, а от долу не забравяйте за привлекателна изненадата – фино бельо.