Бяло върху бяло, върху бяло! Това е една от топ тенденциите за пролетния сезон тази година. Дизайнерите превърнаха модните си шоута в един необикновен парад на белия цвят. Те използваха напластяването на белия нюанс в толкова много модни шоута, че чак им изгубихме бройката. Въпреки това, ние ви изкарахме едни от най-запомнящите се тоалети в този божествен нюанс, от които можете да черпите вдъхновение. Харесаха ни отчетливите костюми с панталон от главата до пети в бяло, така както ни показаха Victoria Beckham и Ralph Lauren. Donna Karan и Wes Gordon показаха нови визии за носене на бяло, а при „готините“ марки като Baja East и Dion Lee личи, че първичната палитра е ценна и за тях. Може спокойно да твърдим, че за пролетния сезон бялото е новото черно! Разчистете си гардероба и освободете място за тоалети, изцяло в бяло.

Бялото е светския цвят на пролетта

toalet v bqlo prolet 2015

Бялото е цвета на хармонията, на светлината и на съвършенството. Нищо чудно, че дизайнерите са се захласнали по цвета, който символизира великолепие и разкош. Бялото също така показва зрялост и сериозност. Това е цвета, в който винаги ще изглеждате по-влиятелни. Защото, за да запазите един тоалет в безупречното му състояние, трябва и самият да сте изключително внимателен и най-вече да сте човек, за когото непохватността е някакво далечно понятие. За това много рядко ще видите някое дете, облечено в бяло. Те са сприхави и буйни и винаги ще успеят да се изцапат. С белия тоалет вие казвате, че сте уравновесена и спокойна личност.

Завладяващата тенденция на бялото на модния подиум

bqla roklq na wes grodon za prolet 2015 tendencii

Виктория Бекъм въвлече белия цвят в своята колекция в много строги войнишки стил визии с много широки джобове на ската. DNKY на Дона Каран е в много по-различен дух. Тя се хвърли в прегръдките на атлетизма, като създаде едни много по-спортни тоалети за пролет 2015. Любов Азриа от BCBG Max Azria, представи по време на нюйоркската модна седмица визии в бяло, но в сложни избродирани кожени мото-якета.

bqlo tendencii 2015 DNKY

bqlo tendencii 2015 drehi prolet

proletni drehi bqlo 2015 Marc Jacobs

drehi tendencii proletni bqlo toalet 2015

bqlo tendencii prolet 2015

maxi kostum v bqlo za prolet 2015

minimalizam v bqlo ot J mendel

Donna Karan s bql toalet za prolet 2015