Тенденции

Кои са популярните марки бански за лято 2018?

banski 2018 online

banski 2018

Е, слънчевите дни са вече факт, а с тях с огромна трепет стартираме и сезона на любимите ни бански 2018. Наскоро ви показахме кои ще бъдат актуалните тенденции тази година, а сега ще насочим вниманието ви към някои от най-добрите бански онлайн 2018, които може да закупите на нашия пазар. С високо качество и тренди модели, Bul Bel ни представя 4 марки за бански костюми, с които няма как да останете незабелязани на плажа. Може да откриете както бански от две части, така и цели бански в красиви принтове и фини материи. А ето и малка част от тях:

Бански 2018 от MAGISTRAL

banski 2018 online

Унгарският бранд успява умело да преплете висококачествени италиански и испански платове и закачливи принтове в интересни модели. Марката Magistral е създадена през 1992 г. и оттогава се е превърнала в символ на качество и елегантност сред жените, които търсят превъзходство и стил в плажното си облекло. Тази година наред с така любимите ни флорали можем да се радваме на нежна еуфория от сини нюанси, напомняйки ни на красотата на морския свят. Класическото черно в цял бански е подправено с цветен тропически принт, докато изчистеният вариант с фина доза сексапил.

online banski 2018

banski ot dve chasti

cql banski 2018

Бански 2018 от JOLIDON

2018 banski kostumi

Румънският бранд JOLIDON ни предлага не само луксозно дамско и мъжко бельо, но и красиви бански костюми. Продуктите им се произвеждат в Европа и се представят ежегодно на най-важните международни панаири за бельо, провеждани в столицата на модата Париж. Естетиката, както и функционалността, представляват основните аспекти, върху които се фокусира Jolidon. Моделите им бански 2018 се открояват с изключително женствени дизайни и внимание към малките детайли.

online banski kostumi 2018

banski kostumi 2018

Бански 2018 от ESPRIT

banski 2018 online

Дъг Томкинс, творчески човек от East Coast и Сузи Ръсел, млада калифорнийска жена, се срещат през 1963 г. по пътя Route 89 на Emerald Bay. След три месеца се женят, а пет години по-късно откриват марка, която и до днес продължава да напива историята на модата: ESPRIT. С общата им страст към модата, привидно безкрайната енергия и силният семеен дух, двамата успяват да създадат бранда в Калифорния през 1968 г., а след което го установяват и в Европа през 1976 г. със седалище Германия. Една от новите им кампании „Perfection & Imperfection“ се върти около една единствена фокусна точка: индивидуалната личност. Истински хора с характери и свобода на изразяване са онова, с което се характеризира кампанията. Колекцията им бански костюми 2018 е съчетала класика и иновативност в интересни дизайни и цветове.

online banski 2018

2018 banski kostumi

Бански 2018 от BONATTI

banski kostumi 2018

BONATTI е сръбски бранд за дамско и мъжко бельо, бански костюми, пижами, чорапи и чорапогащи. Позната на Балканския полуостров вече повече от 10 години, марката представя колекции с богат асортимент от модели и цветове, съчетани с модерна визия и качество на достъпни цени.

banski online 2018