modni tendencii

15 начина да следвате актуалните модни тенденции за пролет 2016.

В сайта на LAZARA бързаме да ви запознаем с всички актуални трендове, защото знаем, че нашите читателки са дами със стил и добър вкус. Наближаващата пролет ви дава възможност да покажете повече от себе си – от своите форми и моден усет. Актуалният тренд, който ще зарадва много от жените на възраст между 13 и 53 години е вече тук. Всяка модерна дама малко или много се влияе от трендовете за сезона и поне веднъж трябва да ги усети върху себе си. Подготвили сме галерия с различни начини, по които може да следвате поредната пролетна тенденция – ръкави тип камбанка, които са познати на мнозина още от 70-те години. Има голяма вероятност това да се превърне в най-горещата тенденция за сезона, защото жените по цял свят вече успяха да направят своите  модни комбинации с тях и покориха улиците.

Модни тенденции за пролетта – ръкави тип камбанка

modni tendencii

Актуалните модни тенденции за пролетта с разширени ръкави в долната част под лакътя са подходящи както за ежедневно, така и за стилно облекло. Според цвета, кройката и съчетанието на горната дреха, те биха могли да изглеждат както закачливо, така и официално. Комбинацията от черен панталон, затворени обувки на висок ток и бяла риза с ръкави тип камбанка ще допадне на всяка модерна бизнес дама.

modni tendencii

Този аутфит е създаден изцяло според пролетните тенденции за 2016блуза с изрязани рамене с ръкави тип камбанки и обувки с пискюли – ако следите изкъсо актуалните трендове, значи сте наясно колко точно попадение е това. Препоръчваме да го изкопирате по най-добрият начин – така, че да се чувствате комфортно и да изглеждате зашеметяващо.

modni tendencii

Виждали ли сте по-сладка и същевременно стилна рокля? Монохромният къс модел с акцент под формата на колан дава възможност ръкавите с дължина 3/4 тип камбанки да получат заслужено внимание. Разгледайте и останалите визии в галерията по-долу, където ще откриете варианти за бохо, ежедневен, привлекателна, спортен и офис стил с въпросните ръкави.

modni tendencii

modni tendencii

modni tendencii

modni tendencii

modni tendencii

modni tendencii

modni tendencii

modni tendencii

modni tendencii

modni tendencii

 

източник:fashiondivadesign.com