Тенденции

Мъжки бански 2017 тенденции

mujki banski 2017 tendencii

Мъжки бански 2017 тенденции. 

Лятото вече е тук, отпуските наближават и ако сте решили да прекарате почивката на море, то сме решили ви помогнем и да ви запознаем с най-горещите тенденции за мъжки бански костюми за лято 2017. Обикновено, мъжката част не отделя особено внимание на трендовете, но нищо не пречи да хвърлите един поглед тези летни тенденции.

Тенденции мъжки бански костюми лято 2017

mujki banski 2017 tendencii kamoflaj

Камуфлаж – този принт се завърна отново в няколко колекции и несъмнено мъжките бански тип шорти в цвят каки ще бъдат често срещани тази година по плажовете и басейните.

mujki banski 2017 tendencii na florali i cvetq

Флорали – лятото предразполага най-много от всички сезони за този принт и определено е добра идея за избор на бански. Единственият съвет, който може да ви дадем е да изберете шорти със средна дължина, т.е. до средата на бедрото.

mujki banski shorti 2017 tendencii

Изчистени и наситени цветове – избирайки едноцветни мъжки бански давате заявка, че си падате по класиката. Ако имате светла кожа може да се насочите към наситено зелено, морско синьо или бургундски тонове. За тези от вас с по-тъмна кожа, ярките цветовете ще бъдат чудесно допълнение – цвят лайм, слънчево жълто, огнено червено.

mujki banski 2017 tendencii

Ретро нотки – лято 2017 ви предлага две възможности за връщане назад във времето и модата. За тези, които обичат да показват повече плът, вдъхновените от 70-те години къси шорти ще свършат страхотна работа. От друга страна, ако предпочитате да сте по-скрити, тип 90-те бански шорти с делфини са добър вариант.

mujki banski 2017 tendencii julti shorti na ananasi

Тропик – екзотичните принтове винаги са актуални и се срещат на плажа. Тази година, фокусната точка е отредена на жълтите нюанси, а ананасът е навсякъде! Може да се каже, че това е топ тенцендията за топлия сезон – жълти мъжки бански шорти с ананаси. Други трендове в принта са фламинготата и палмите. А с едно мохито само може да добави още по-добро настроение!

Inline
Inline