Тенденции

Модните тенденции за пролет 2015

tendencii reviu 2015 moda sezon

Какви са модните тенденции за пролет 2015? Представяме ви 15 визии от дизайнерските ревюта, които ще са актуални за топлия сезон и абсолютно можем да ги приспособим, от модния подиум в нашия гардероб.

Носталгията по 70’те обхванала дизайнерите ни даде възможността този сезон да се насладим на множество стилове, материи и силуети – от спортно, до войнишко, към бохемско. Едно е сигурно, пролетта тази година ще е стегната, елегантна и много женствена.

Какво видяхме по подиумите на пролет 2015?

Ин-Ян или черно и бяло
modni tendencii 2015 chanel donna karran cherno bqlo

Нищо ново под слънцето. Тази класическа комбинация присъства всеки сезон в колекциите на дизайнерите, но тази година тя е особена с многото различни материи, стилове и силуети.

Марширувай на воля във войнишко зеленоmodni tendencii prolet voinishko Marc Jacobs Marissa Webb

Можете да нахлуете в най-близкия магазин за камуфлажна екипировка и да се снабдите с един от най-хитовите трендове през пролет 2015. Самите дизайнери също са предпочели буквален прочит на творенията си. Ние пък ви препоръчваме да заложите на маслено-зеленият цвят и да експериментирате.

Закопчай до горе или поли с копчета
moda tendencii 2015 prolet Gucci DVF

Циповете на полите, които бяха превзели подиума през изминалите сезони, изцяло се заместват с копчета. Те са на правите елегантни поли до коляното, както и на разкроените момичешки модели.

Да грееш в жълт цвят
modni tendencii prolet 2015 Cushnie et Ochs Rosie Assoulin

Модните тенденции за пролет 2015 ни подсказват, че жълтото е цвета на топлия сезон. От кехлибарено, лимонено до цвят шафран, вярваме, че има нюанси на жълтото за всеки. Номерът е да уцелите оттенъка на кожата с подходящото жълто, което най-добре ще допълва към тона ви.

Смяна на позиции – нагоре тъмно, надолу светлоproletni modni tendencii 2015

За пролет 2015 са добре дошли светлите поли и панталони. Класиката обръщаме наопаки и получаваме една от тенденциите за този сезон.

От леглото към вратата – тренчкот в стил кимоно
proletni kolekcii dizaineri thakoon tibi

Тези небрежни и леки шлифери забелязахме на много от модните шоута този сезон. Това е едно забавно допълнение към последните пролетните тенденции. Удобен микс между роба, манто и кимоно.

Модните тенденции за пролет 2015, които обожаваме

Пресичащи се пътища – оксфордското каре в черно и бяло
proletni tendencii 2015 oksfordsko kare cherno bqlo

Есента е изцяло за големите и ярки карета. Пролетта обаче е обладана от атрактивното оксфордско каре в черно и бяло. Нужно ли е да обясняваме колко практично и лесно е за комбиниране всъщност?

Вълни по дрехите – комбинацията бяло и синьо
proletni tendencii sinio i bialo

Ако черно-бялaта комбинация е твърде рязка за вас, то тази изтънчена версия може да бъде повече по вашия вкус. Стилна и елегантна смесица, която по всякое време ще бъде подходяща да се носи.

Роклята ризаprolet trendove 2015 rizi rokli

Тази, така любима рокля, ни се предоставя във всякакви възможни форми и дължини. Под коляно, стегната в кръста, мини и без ръкави, широка и безформена. Модните тенденции за пролет 2015  ви отдават възможността да си изберете своята най-любима версия.

Бяло от глава до петиprolet kolekcii tendencii bialo

Тук въпросът не е – кога можем да носим всичко в бяло, а как да го носим. Новите стайлинг трикове включват смесване на текстури, наслояване на множество парчета, и комбиниране на различни нюанси.

Широко и дънково в крачолитеprolet lqto 2015 kolekcii tendencii

 Този сезон денимът ни е над глезена и чувалест. Избирайте си модели с тясна горна част, за да има баланс в силуета ви.

Блузи в стил Polo
tendencii prolet 2015 polo rtw

Дизайнерите са намерени забавен начин да продължат играта със спортна тематика и през пролет 2015. Пригответе се да изкарате цветната си яка и да грабнете тенис ракетата.

Асиметрично голо рамо
tendencii rtw za prolet 2015 edno ramo golo

Модните тенденции за пролет 2015 превърнаха раменете ви в най-привлекателната част от тялото ви за една нощ! За разлика от миналогодишния тренд със скритите рамене, през пролет 2015, всички погледи трябва да са насочени точно към тази част от тялото.

Широки завързващи се коланиtendencii modno review prolet lqto 2015

Продължението от халатовия тренд са и „оби“ коланите. Най-хубавото на тази пролетна тенденция е, че оптически придава по-тънка обиколка на талията.