мебели за градината

Мебели за градината – евтини и красиви, но как? Градината е специалното кътче за отдих, където всички обичат да прекарват свободното си време на чист въздух. Намирането на очарователни мебели за градината понякога може да се окаже доста скъпа задача. Евтините мебели обикновено са изработени от некачествен материал, които след кратка експлоатация има нужда от подмяна. Не би ли било чудесно да обзаведете мястото за релакс със здрави, евтини и красиви градински мебели, около които с удоволствие ще се наслаждавате на птичите песни и слънчевите лъчи?

Мебелите за градината и останалите открити пространства трябва да бъдат изработени от качествен материал, който да бъде устойчив на агресивното въздействие на дъжда, вятъра и слънцето. Ако нямате възможност да си позволите скъпи градински мебели, имате две възможности. Може да следите за разпродажби или намаления на качествени мебели. Може и да си поръчате онлайн. Но всека от тези варианти има своите недостатъци. Обикновено разпродажбите се организират, за да се освободи място за ново зареждане. Затова се налага да избирате между стари модели и останали последни бройки.

Нужно е и да следите постоянно за обяви, за да успеете навреме да пристигнете на място, както и да разполагате с нужните пари в брой. Ако не ви се чака, а освен това искате да си закупите модерни мебели за градината, може да направите поръчка по интернет. Цените там няма да са толкова ниски, но и няма да имат надценката на магазините.  Но за съжаление нямате възможност реално да тествате и видите избрания продукт. В този случай съществува риск да не получите това, което сте харесали на изображението на желаната мебел.

Направи си сам мебели за градината

мебели за градината

В съвременната епоха на високи технологии, мебелите са масово производство. Останали са малко начини за рециклиране и  вдъхване на нов живот на старите материали. Използвайки въображението си и малко подръчни материали, бихте могли да създадете прекрасни мебели за градината. Ние ще се опитаме да ви вдъхновим, с нашите предложения за евтини мебели за градината, които може да си направите сами. Използвайки непотребните чекмеджета от стар шкаф, може да си направите уникални сандъчета за цветя.

Идеи за направи си сам мебели за градината

мебели за градината

Превърнете стар дървен палет във вертикална опора за красиви цъфтящи цветя.

мебели за градината

Превърнете стара спукана гума в мек и удобен стол за градината. Боядисайте гумата в свеж цвят и сложете вътре мек дунапрен или възглавничка.

мебели за градината

Направете удобна маса за хранене от кедрово дърво. За основа използвайте два варела или друга подходящ материал с подобна форма. Върху тях прикрепете здраво няколко еднакви и здрави летви. Сега вече цялото семейство може да обядва в градината.

мебели за градината

Направете си стабилна дървена пейка, от два палета и малко пирони. Боядисайте и след като изсъхне боята, поставете няколко възглавнички отгоре.

мебели за градината

Използвайте старите празни кутии или кофи и ги превърнете в уникални саксии, като ги пребоядисате и декорирате.

мебели за градината

Разчистете от гаража излишните стари гуми. Ето още една идея, с която може да направите стол, табуретка или маса за градината от спукани гуми за велосипед и автомобил.

мебели за градината

Направете си уникално допълнение за градината. От счупена пластмасова касетка си направете меко кресло, като изрежете едната стена и добавите пъстри меки възглавнички.

мебели за градината

Бъдете оригинални и си направете саксия от няколко бетонни блокчета. Оградете пространство с нестандартна форма и го напълнете с цветя.

Надяваме се, че с предложените идеи направи си сам и вашето въображение, вашите мебели за градината ви ще бъдат уникални евтини и красиви. Не забравяйте да се забавлявате и използвайте всичко непотребно, с което не искате да се разделете и му намерете ново предназначение.