Тенденции

Изберете пролетните ресни през топлите дни

tendencii resni prolet 2015

За есен-зима 2014, видяхме дизайнерите как небрежно потапят само пръсти в дълбоките води на този вече хитов тренд, опипвайки почвата с дребните детайли върху пуловери и поли. Но за идния сезон, модните гурута са докарали нещата до съвсем друго ниво, като са избрали едни от главните акценти в колекциите им да са пролетните ресни. Уестърн мотивът, по един очарователен начин, успя да се прокара в така разнообразните тенденции за 2015. За радост на фешънистата, това не бе тенденция, която трябваше да дочакат до този сезон, за да могат да го носят. Те умело съчетаха трендовеите ресни на полите и роклите с топли пуловери, къси палта и боти.

Пролетните ресни на модния подиум

alberta ferretti prolet 2015 tendencii

В Ню Йорк при Proenza Schouler, дизайнерите Jack McCollough и Lazaro Hernandez закриха пролетното си шоу с рокли и поли на нишки, които подскачаха нагоре-надолу във всички страни, в ритъм със стъпките на моделите, които ги носеха. Дизайнерът Алберта Ферети се връща в назад във времето при седемдесетарските хипи ресни, които са символ на свободолюбивия нрав на тогавашната вълна. Енио Капаса на Costume National закри своето шоу с рокля от дълги редки ресни. Модерните сака, поли и рокли на Marco de Vincenzo от копринени ресни в жълто и игриво розово, напомнят на флапър роклите от времето на джаза.

Как да си в крак с ресните?

emillio pucci resni prolet tendencii

Ресните бавно и славно се опитват да си прекарат път като първоначално главно присъстваха върху бохемските чанти, но това вече се е променило. Днес виждаме ресни върху всякакви дрехи, даже и аксесоари. Ако не сте фен на бохемския стил, не се притеснявайте, пролетните ресни са тенденция, която може да адаптирате към вашата собствена визия. Най-безопасни за случая са чантите с ресни, после можете да преминете към поли и рокли с ресни, и вече като тотално се влюбите в тенденцията ботуши, ръкавици и якетата с ресни са един стилен и много смел начин да докажете привързаността си към тази модна тенденция. 

giambattista valli resni prolet 2015
proenza schouler prolet 2015 tendencii resni

resni prolet tendencii
resni prolet tendencii felder 2015
resni prolet tendencii giambattista valli 2015
resni tendencii moda operandi prolet 2015
tendencii proenza schouler resni
tendencii prolet resni 2015 issa