damski kostum raje sinio

Живеем в мъжки свят, се пее в една много позната джазова песен. И наистина, колко скучен и тъжен би бил светът без женската сила и красота в нея? И как по-добре да изкараш на преден план супер-жената, ако не облечена в символа на властта и на капиталистическия ни свят – костюмът. Тук не става дума за адрогенност, а напротив, нежните черти изпъкват, когато една дама е в най-мъжките дрехи. Тази визия е контрастна, точно за това е и далече от заличаването на пола. Нежната част на света не случайно се нарича така. Дали в костюм, униформа или рокля, женствеността е магнит, който може да си саморегулира положителните и отрицателните полюси – кога едното да е по-силно, а другото по-слабо. Дали да акцентира върху минусите или върху плюсовете. Нека видим и начините, по които можем да носим дамски костюми за пролетта.

Дамски костюми за пролетта

daski kostumi sinio miroslava duma

Мирослава Дума е винаги била асоциирана с двама много влиятелни мъже. Тя е дъщеря на руски сенатор и съпруга на милионер. И колкото злословниците да преписват на тях двамата нейната слава, няма как да не се отчете фактът, че Мира става известна точно с добрия си вкус и стил. Това, че си милионер никога не е гаранция, че имаш и талант да подбираш подходящи тоалети. За да докаже своята мощ, руското миньонче е заложила на костюм в кралско синьо.

Цветни дамски костюми за пролетта

damski kostum rozov proleten

Агресивните цветове са идеални за костюми – червено, оранжево. Синьото и лилавото пък са символи на властта и са царствени цветове. Но за топлия сезон, като че ли искаме нещо по-кокетно. Пастелните дамски костюми за пролетта са толкова романтични и нежни. Те са по-малко стряскащи и повече залагат на този женски финес, който много от нас се опитват да заличат с по-грубите и тъмни цветове. Оставете мрачните тонове за зимата, нека пролетта донесе най-сладките нюанси с жасминени нотки и  аромата на рози.

ednocveten damski kostum cql

cheren kostum prolet 2015 oranjevi obuvki

kostum kare prolet lqto moda

pepit damski kostum

prolet vizii ednocvetno kostum

bql damski kostum

cheren damski kostum

cvetni damski kostumi prolet kare

damski kostum bql proleten

damski kostum sinio prolet

damski kostum cherno bql raje

damski kostum eleganten cheren polo prolet

damski kostum floral sinio

damski kostumi cvetni

damski kostum jalt miroslava duma

damski kostum oversize prolet esen

damski kostum print prolet