Тенденции

Офис визии за есента

офис визии за есента

Офис визии за есента. Какво да облечем за работа?

Колко от вас се събуждат и си мислят „Ех, какъв страхотен ден!“ като от сцена на някоя сладникава романтична комедия, в която след малко ще се случи нещо ужасно, но пък смешно на главната позитивна героиня. А колко от вас се събуждат с въпроса „По дяволите! Какво да си сложа за работа?“.  Всяка сутрин, всяка една работеща жена! И най-ужасната част на тези ранни часове е, че ако сте решили в последния момент да скалъпите нещо набързо, то има вероятност все някой идеален аксесоар да ви се губи от погледа или да сте забравили за онези страхотни обувки, които биха изглеждали по-добре от тези сандали. Е, рискът си е риск! Пък и да не говорим, че все „нямаме дрехи“ и през месец имаме чувството, че някоя гладно чудовище изяжда цялата „якост“ на дрехите ни, докато спим през нощта. Ние решихме, че трябва да ви помогнем с някоя друга модерна визия за офиса.

10 офис визии за есента

офис визии за есента

Градска Котка

Правило номер едно на есенния шопинг – снабди се с бежов шлифер! Правило номер две на есенния шопинг – снабди се с нова малка черна рокля и този път гледай тя да има онази сладурска бяла яка, която автоматично ще те превърне в Алекса Чънг. Добре де, поне ще имаш подобен вайб. Събери косата в небрежен кок, обуй високите токчета и отговорът на ужасния въпрос е даден.

офис визии за есента

Игрива класика

Няма как и защо да игнорираме панталоните с висока талия и големи крачоли. Ако все пак нямате никакво желание да изглеждате като излязла от забравено списание от 80-те години, можете вместо бяла риза да заложите на тъмна тениска, а вместо остри претенциозни обувки – на отворени сандали. Разбира се, няма как да оставите блейзъра настрана. От аксесоари в случая дори няма нужда.

офис визии за есента

Креативната среда

Ако не работите затворени в офис със строги правила и пълни сухари, а работата по-скоро е свързана с много повече арт и креативност, трябва да ви напомним за малко по-разчупен офис стил в кожен гащеризон, комбиниран с бяла неутрална тениска и черно-бяла чанта клъч.

Още визии за работа

офис визии за есента

50 нюанса сиво

офис визии за есента

Неземно и небесно

офис-визии-за-есента

Кафяви ритми

офис-визии-за-есента

Провокация в розово

офис-визии-за-есента

Съвършено разкроена

офис-визии-за-есента

Тежки метали

офис-визии-за-есента

Симплистичен шик