Тенденцията за абитуриентски рокли 2016 са красиви и женствени модели, които подчертават нежно силуета и оставят една ефирна и стройна осанка на дамата, която ги носи. Времето на кичозните модели, вдъхновени от фолк-клиповете за щастие отмина и ето че младите момичета могат да започнат един нов етап от живота си, облечени като изискани богини.

Абитуриентски рокли 2016

Сложните прически, силният грим и пресилено атрактивната външност на младите абитуриентки останаха в миналото и с радост приветстваме едни класни и изтънчени млади дами. Облечени подобаващо за един прием или коктейл, те могат да блеснат в  цялата си прелест, облечени в подходящи абитуриентски рокли 2016. Всяко следващо поколение трябва да надгражда предходното и с удоволствие забелязваме тази тенденция и тук.

Дългите модели рокли с гол и ефектен гръб въздействат съблазнително, макар и да не откриват на показ интимни места от кожата на женското тяло. Макар повечето жени да предпочитат да покажат краката или деколтето си, те могат да окажат същото покоряващо въздействие върху мъжкото внимание, ако облекат вечерна рокля с красива ефектна и изрязана декорация на гърба.

Леките материи, които меко се спускат по тялото, докато го галят нежно и подсказват извивките му, са не по-малко въздействащи и подчертаващи женствените форми. Дълбоките цепки позволяват на дамата да се движи свободно в такъв модел  абитуриентски рокли, които деликатно разкриват бедрото й. Разгледайте и останалите предложения в галерията по-долу, за да откриете своето вдъхновение за изискан тоалет за бала.

Абитуриентска рокля с ефектен гръб, прилепнала по тялото

Дълга абитуриентска рокля с прозрачен ефект

Абитуриентска рокля в телесен цвят с ефектен гръб

Къса абитуриентска рокля с бюстие

Абитуриентска рокля с дантелена декорация

Абитуриентска рокля с 3/4 ръкав, красив гръб и дантела

Къса абитуриентска рокля с пеплум и бюстие

Ултра дълга абитуриентска рокля с презрамки