вълнени рокли

Вълнени рокли за зимата.

Когато настъпи зимата започваме да се чудим какво да облечем и не може да се разделим с идеята за рокля колкото и да е студено навън. По тази причина се разровихме в нета, за да потърсим зимния вариант на тази любима на много жени дреха, а именно вълнена рокля. Попаднахме на 5 интересни модела и ги комбинирахме с малко аксесоари и обувки, с които мислим, че ще изглеждате наистина стилно през студените месеци. Започваме с рокля в черно и бяло в дълъг вариант, като аксесоарите сме ги подбрали в червено – много класическа комбинация на цветове и същевременно провокативна.

Красиви вълнени рокли

вълнени рокли

Бежовото е ново черно – някъде в статиите ни го бяхме споменали, но сега пак да си кажем. Много изтънчен цвят, който се комбинира с голяма палитра от цветове. В случая сме се спрели на черни боти с така актуалните ресни, кафяви ръкавици, колие в златисто и черно, и тъмно червило.

Аутфити с вълнени рокли

вълнени рокли

Сива вълнена рокля с акценти в черно и цвят горчица – интересна комбинация за зимата. Може да направите грима си в подобен цвят сенки и да го освежите с тъмно виолетово червило. Гъстите черни мигли ще отворят още повече погледа, а класическата черна обувка само ще засили така или иначе стилния аутфит.

вълнени рокли

Ахх, тези пастелени нюанси!  С тях ще изглеждате много нежно на фона на мразовития ден. Към светлата рокля добавихме и светло синя чанта, бежови обувки и обеци с камъни. Не слагайте тежък грим и се придържайте към по-светлите тонове, може би само червилото нека бъде лек акцент с повече цвят и плътност.

вълнени рокли

За накрая сме подготвили и карирана вълнена рокля в сиво, черно, бяло и маслено зелено, което набира доста популярност като цвят. Комбинирали сме роклята с красиви черни боти с връзки на висок ток и обеци с виолетови камъни за повече блясък.