Градина

Градини в снимки

gradini

gradini

Представяме ви няколко градини в снимки, с които дано успеем да ви помогнем в избора на дизайн на градина, разположение на цветя и растения, позициониране на мебели и т.н. Градината е място за отдих, релакс и откъсване от стресираното ежедневие, с което всеки един от нас се сблъсква. Ако сте от щастливците, които разполагат с градина, то благородно ви завиждаме, тъй като имате едно кътче в дома си, където можете да намерите истинско спокойствие и красота. Всяка градина, обаче, изисква доста грижи – покиване, плевене, засаждане, косене на трева, зазимяване и още подобни мероприятия. Така че преди си закупуте къща с двор, то помислете и за тази част.

Красиви градини в снимки

gradini

Градина с цветя е нещо неописуемо красиво, за това колкото повече, толкова повече – стига обаче да бъдат правилно засадени и позиционирани цветята. За да се скриете лятото от парещите слънчеви лъчи, то добавете и големи градински чадъри, под които да намерите необходимата сянка в горещите дни. Ако изберете цветни такива, то те със сигурност ще ви носят много настроение. Комбинирайте ги цветово с дамаската на столовете за повече изтънченост и стил.

gradini

В тази градина виждаме много пролетни цветя – изпълнена е с лалета и нарциси в различни цветове. Мястото, където са засадени е обрадено с камъни, а по средатата е направена интересна градинска пътека с изникнала трева и  плоски камъни. Съчетанието е добре изпипано и направено, като създава една красива пролетна градина, изпълнена с нежността на многото цветя в нея.

Модерни и цветни градини в снимки

gradini

Ако къщата ви се намира в градски условия и е малка на площ, то в такъв случай тази идея за градина е изключително подходяща. Направена е в модерен стил – използвани са материали като тиково дърво, камъни, гранит, както и много зеленина под формата на дървета, растения и трева. Има и кът за отдих с красиви столове с цветни възглавнички, който е допълнително украсен и със свещи за повече уют и отпускаща атмосфера. А за още идеи на градини в снимки, разгледайте надолу.

gradini

gradini

gradini

gradini

gradini

gradini

gradini

gradini

градини-снимки

gradini

gradini

gradini

gradini

gradini

gradini