Мода и Стил

Любимите зимни шапки – бийни с помпон

зимни шапки

Как да носите и съчетаете любимите зимни шапки – бийни с помпон

Наслаждавайте се на зимните дни с удобно и небрежно облекло, съчетано с плетено бийни с пухкав помпон отгоре. Закачливите зимни шапки бързо станаха любими на всички момичета и млади жени, които обичат комфорта и мекотата на памучните или вълнените плетени материи, а също така са на ясно, че най-голямата част от топлината на тялото се губи през главата. Ето защо носенето на шапки за зимата е повече от необходимост. Те могат да придадат към цялостната визия много повече закачливост, топлина и индивидуалност, отколкото предполагате. А и да ви предпазят от студа.

Как да съчетаете любимите зимни шапки – бийни с помпон

зимни шапки

Както сами ще се убедите от снимките в галерията, тези топли зимни шапки – бийни се съчетават абсолютно с всякакви връхни дрехи – жилетка, пончо, палто, сако, яке, елек с косъм или каквото още остана. Също така са подходящи както за спортно-елегантна визия, така и за стилна, привлекателна или шик. Рокля, пола, дънки или панталон – може да носите бийни с всичко! Боти, ботуши до коляното, чизми, ниски спортни обувки или високи токчета – каквото предпочитате! Универсалните аксесоари са ни най-любими! Сигурни сме – и на вас.

Шапки за зимата с помпон

зимни шапки

Разнообразието от плетки, материи и текстури на топлите зимни шапки бийни ги прави подходящи за всеки вкус и тоалет. Симпатичните и стилни варианти се наслаждават на своя звезден миг през зима 2015-2016 и няма начин да пропуснете възможността да се снабдите поне с една от тях. Вижте идеи за модерни визии с шапки за зимата, с които ще изглеждате и ще се чувствате добре.

зимни шапки

зимни шапки
зимни шапки

зимни шапки

зимни шапки

зимни-шапки

зимни-шапки

зимни-шапки зимни-шапки

зимни-шапки

зимни-шапки

зимни-шапки

източник снимки : fashiondivadesign.com