Направи си сам

Идеи за обувки направи си сам

идеи за обувки направи си сам декорация дантела

Заинтригувани от мисълта в какво би могло да се превърнат миналогодишните ни обувки, решихме да ви покажем няколко идеи за обувки направи си сам. Далеч сме от мисълта, че през топлите месеци от годината се носят само токчета или кецове. Много удобни и подходящи са именно ниските обувки и сме спрели погледа си на няколко варианта за разнообразяване на вида им. Ако са ви омръзнали и тениските ви, ето няколко предложения и за направи си сам декорация на тениска.

Интересни идеи за обувки направи си сам

идеи за обувки направи си сам гривна синджир

Почти всички вълшебни ниски и равни обувки могат да се намерят в най-разнообразни цветове и дизайни, но с тези идеи за обувки направи си сам ще персонализирате своите до неузнаваемост. Знаем, че всяка дреха носи своето настроение със себе си и изисква да бъде съчетана с подходящ цвят обувки. С подходяща чанта също, разбира се, макар че не е задължително да съвпада по цвят с обувките. Любителите на подобни идеи ще се зарадват също и на възможността да си направят чанта. Ако имате чифт, който не сте носили отдавна „защото нямате с какво да го съчетаете“, пригодете го към дрехите си.

Креативни идеи за обувки направи си сам

идеи за обувки направи си сам

Сред тези идеи за обувки направи си сам сме сигурни, че ще получите своето вдъхновение за разнообразяване на дизайна на миналогодишните си „пантофки“. Замислете се и за фактът, че ще спестите пари, а всичките ви приятелки ще ви питат отново „от къде ги купи“. Интересно нали? Няма да пазим повече в тайна комбинациите на материи, цветове и материали. Ето ги и тях.

идеи за обувки направи си сам бяло точки

Облечете подходящи за цапане дрехи и се захващайте за работа. Прибавете няколко пискюла, капси или ги боядисайте в контрастен цвят. За по-шик излъчване нарисувайте черни точки с маркер. Каквото и действие да предприемете, ако е свързано с боядисване, изчакайте 24 часа, за да изсъхне добре боята, преди да ги обуете.

идеи обувки направи си сам декорация

Романтичен дизайн като идея за обувки направи си сам

идеи обувки направи си сам златисто

Декоративни елементи като идея за обувки направи си сам

идеи обувки направи си сам златисто декорация

Идеи за обувки направи си сам с капси

идеи обувки направи си сам капси черни златисто

Интересни декоративни идеи за обувки направи си сам

идеи обувки направи си сам сиво черно

Идеи за направи си сам обувки със сини ленти 

идеи обувки направи си сам сини найлон