Направи си сам декорация на блуза

napravi si sam dekoraciq bluza

napravi si sam dekoraciq bluza

Направи си сам декорация на блуза, като напишеш името си или любимо послание върху нея. Използвайки само цветни мъниста и лепило, може да създадете оригинална дреха, изцяло по ваш вкус. Изразете себе си с модерна и свежа апликация върху блузата си. Превърнете скучната дреха във вдъхновяващ айтъм, което носи послание или изразява характера или предпочитанията ви.

Направи си сам декорация на блуза – материали

napravi si sam dekoraciq manista

Ако обичате дрехи, които са украсени с пайети и камъни, значи това предложение е точно за вас. Изберете цветни мъниста или камъни в неонови цветове и ги подредете под формата на любима буква, име или фраза. Дайте блясък на едноцветната блуза с тази интересна декорация. Материалите, които ще използвате са малко. Уменията, които се изискват, също са малко. Какво по-хубаво от това – лесен, евтин и ефектен проект, който да изработите с двете си сръчни ръце?

Ето и какви материали да си приготвите, преди да започнете декорацията:

– Едноцветна блуза

– Големи цветни камъни или мъниста с плосък гръб

– Лепило за плат или за бижута

– Ножица или резец

– Карфици

– Игла и конец (по желание)

Начин на изработване

shablon napravi si sam dekoraciq

Сложете блузата върху плоска повърхност и наредете декорацията върху нея по начина, по който искате да изглежда. Може да принтирате надписа, който желаете да поставите, за да бъде прав и съразмерен. Ако искате нещо по-разчупено, може да изберете различен шрифт.

napravi si sam dekoraciq bluza shablon nadpis

Изрежете с резеца или с ножицата прецизно буквите, за да може да наредите на мястото им цветните камъчета. Закрепете шаблона с няколко карфици, за да не се размести.

bluza dekoraciq napravi si sam

Започнете да запълвате буквите, като наредите вътре декорацията. Започнете от долу и изграждайте всеки ред от там нагоре. Размествайте и експериментирайте, докато откриете варианта, който ви допада най-много.

bluza dekoraciq napravi si sam cvetni manista

След като изберете финалното решение, започнете да лепите всички камъчета едно по едно с лепилото. За по-голяма устойчивост, може да ги пришиете с конец, след като лепилото изсъхне добре. Това ще отнеме малко повече време, но ще предотврати евентуално разпадане на декорацията след изпиране на дрехата. Съчетайте подходящо новото си произведение и излезте навън, за да го покажете на всички.

Проект „Направи си сам декорация на блуза“ – успешен

napravi si sam bluza nadpis dekoraciq

 

източник: www.abeautifulmess.com