napravi si sam dekoraciq bluza

Направи си сам декорация на блуза, като напишеш името си или любимо послание върху нея. Използвайки само цветни мъниста и лепило, може да създадете оригинална дреха, изцяло по ваш вкус. Изразете себе си с модерна и свежа апликация върху блузата си. Превърнете скучната дреха във вдъхновяващ айтъм, което носи послание или изразява характера или предпочитанията ви.

Направи си сам декорация на блуза – материали

napravi si sam dekoraciq manista

Ако обичате дрехи, които са украсени с пайети и камъни, значи това предложение е точно за вас. Изберете цветни мъниста или камъни в неонови цветове и ги подредете под формата на любима буква, име или фраза. Дайте блясък на едноцветната блуза с тази интересна декорация. Материалите, които ще използвате са малко. Уменията, които се изискват, също са малко. Какво по-хубаво от това – лесен, евтин и ефектен проект, който да изработите с двете си сръчни ръце?

Ето и какви материали да си приготвите, преди да започнете декорацията:

– Едноцветна блуза

– Големи цветни камъни или мъниста с плосък гръб

– Лепило за плат или за бижута

– Ножица или резец

– Карфици

– Игла и конец (по желание)

Начин на изработване

shablon napravi si sam dekoraciq

Сложете блузата върху плоска повърхност и наредете декорацията върху нея по начина, по който искате да изглежда. Може да принтирате надписа, който желаете да поставите, за да бъде прав и съразмерен. Ако искате нещо по-разчупено, може да изберете различен шрифт.

napravi si sam dekoraciq bluza shablon nadpis

Изрежете с резеца или с ножицата прецизно буквите, за да може да наредите на мястото им цветните камъчета. Закрепете шаблона с няколко карфици, за да не се размести.

bluza dekoraciq napravi si sam

Започнете да запълвате буквите, като наредите вътре декорацията. Започнете от долу и изграждайте всеки ред от там нагоре. Размествайте и експериментирайте, докато откриете варианта, който ви допада най-много.

bluza dekoraciq napravi si sam cvetni manista

След като изберете финалното решение, започнете да лепите всички камъчета едно по едно с лепилото. За по-голяма устойчивост, може да ги пришиете с конец, след като лепилото изсъхне добре. Това ще отнеме малко повече време, но ще предотврати евентуално разпадане на декорацията след изпиране на дрехата. Съчетайте подходящо новото си произведение и излезте навън, за да го покажете на всички.

Проект “Направи си сам декорация на блуза” – успешен

napravi si sam bluza nadpis dekoraciq

 

източник: www.abeautifulmess.com