Развлечения

8 идеи за подаръци за 8 март

idei za podaraci za 8 mart

idei za podaraci za 8 mart

8 идеи за подаръци за 8 март. Това е сезонът на трансформациите – от пустош и сивота, към пищност и цвят. Почвата се пропуква и ражда нова зеленина. Пролетта е и символ на новото начало. А, една от многото мисии в живота на нежния пол е да създава нов живот. За това празнуваме деня на жената и на майката на 8 март – въплъщение на пролетта в човешка форма. За да ви помогнем за избор на подарък сме направили списък за неща, с които можете да зарадвате любимата, майката, приятелката. Ето и нашите идеи за подаръци за 8 март.

Идеи за подаръци за 8 март за нея

idei za podaraci za 8 mart

1. Цвете и бонбони

Нито една жена няма да се сърди на най-шаблонния, но пък най-сърдечния подарък. Цветята – за да донесат красота и цветен аромат в дома й, а шоколадът, за да се подслади деня й. Не й избирайте рози, те са най-красиви и най-предпочитани, но божурът, лилиите или многоцветните лалета ще са по-нестандартни отколкото добрата стара роза.

idei za podaraci za 8 mart

2. Парфюм

Да уцелите правилния аромат е много сложна задача, но ако успеете …. тя, всеки път, впръсквайки си аромата, ще си спомня за вас и цял ден ще е на вън с уханието, което вие сте й подарили.

idei za podaraci za 8 mart

3. Бижута

Изненадайте я с масивно колие с кристали в любимия й цвят. Опаковайте го в красива кутия с панделка и й го поднесете. Разберете кой й е любимият магазин за бижута и й направете подарък от там.

idei za podaraci za 8 mart

4. Джаджи 

Ако приятелката ви следи изкъсо какво се случва из света на технологиите и винаги иска да е в крак с тях, направете и комплект за телефон – калъф, слушалки и писалка или надникнете над какво въздиша и й го вземете преди тя да се е настроила за поредния шопинг ден.

idei za podaraci za 8 mart

5. Книги или абонамент

Целогодишен абонамент за любимото й списание, комплект от книги свързани с хобито й или електронен четец са подаръци за 8 март, които ще зарадват жената до вас.

idei za podaraci za 8 mart

6. Спа уикенд

След студената зима, началото на пролетта е идеалното време да си възвърнете силите заедно като отидете на спа уикенд. Тази година празникът на жената се пада в неделя, така че търсете къде има шоколадова терапия за тялото.

idei za podaraci za 8 mart

7. Нещо за дома

Други идеи за подаръци за 8 март са – огромна цветна ваза с цветя, чаши от порцелан, екстравагантни чаши за вино или някоя специално поръчана картина за нейния дом.

idei za podaraci za 8 mart

8. Вечеря

Най-хубавият подарък е времето. Отделете се в хубав уютен ресторант с вкусна кухня и прекарайте вечерта в дълги разговори, хубаво вино и апетитна храна. Другият вариант е вие сами да й приготвите една вечеря на свещи.