Развлечения

Детски песни за есента

detski pesni za esenta

detski pesni za esenta

Колекция детски песни за есента. Малчуганите обичат да пеят детски песни, посветени на различни сезони, празници, животни и забавни истории. Едва ли някои от нас, възрастните, не обича да слуша любими детски песни и да си ги тананика за настроение. Освен ежедневието, всеки празник става по-весел и специален, огласен от милите песни за деца.

Тематичните детски Коледни песни са любими не само на най-малките в семейството, но и на всички останали покрай тях. Празниците стават много по-специални, когато на тях се пеят детски песни за Рожден ден. Е, няма как да не споменем и най-прекрасните детски песни за мама, който разтапят всяко майчино сърце. Ето защо трябва да учим наследниците си на хубавите български детски песни – за да развият музикалната си култура от малки, да започнат да запаметяват текстове и да изразяват себе си пред публика.

Предлагаме ви няколко есенни детски песни, които да помогнете да научат малките ви съкровища. С тях ще успеят да разберат промените, които златната есен прави с времето и промените, които се случват в природата през този сезон. А и не на последно място, ще им предоставите занимания през хладните есенни дни.

Детски песни за есента

„Есен в гората (Вятърко листи в гората пилей)“

„Златна есен“

„Есен ни зове“

„Есен на полето“

„Златна есен е дошла“

Есен е вече

Есен

Птиците отлитат

„Капят листата“