Развлечения

Идеи за романтични срещи с мръснишки привкус

идеи за романтични срещи

12 идеи за романтични срещи с мръснишки привкус.

Малко повече пикантност в отношенията може да ги направи много по-вълнуващи, независимо от това дали са от скоро или от много години. Всяка една връзка е обречена, ако в нея започне да се усеща скука и рутина. Не допускайте това да се случи с вас и вашата половинка! Не забравяйте, че всеки наклон в по-палавата посока ще повиши възбудата във всяка една средностатистическа двойка и ще тества сексуалната дързост на партньорите. Опитайте тези 12 идеи за едни по-различни начини на забавление и прекарване на времето с любимия човек, а ние ви гарантираме, че нито вие, нито вашият партньор ще  бъдете разочаровани.

12 Идеи за не съвсем романтични срещи

идеи за романтични срещи

 • Вземете си общ душ.

Един продължителен и топъл душ е чудесно начало за нетипичните романтични срещи. Насладете се на половинката си сред парата и звуците от падащата отгоре ви вода, която се стича нежно по телата ви. Пуснете музикален фон от бавни, мръснишки песни със забавен ритъм и играйте на чисто…или мръсно…

 • Играйте роли в бара.

Вероятно сте го гледали в много филми – едновременно сладък и сек*и момент, в който мъж и жена се правят на непознати, като променят самоличността си за няколко часа с цел да се съблазнят един друг. Вие може да бъдете буквално всеки – Рей и Фин, Рейчъл и Рос, Чък и Блеър, Пайпър и Алекс… използвайте въображението си!

 • Носете оскъдно бельо и гледайте еротични филми.

Ще оставим на вас да тълкувате понятието „филм“ както  пожелаете – дали да се потопите дълбоко в похотливи филми или да отидете към нещо малко по-порнографско или неприлично, но трябва да сте сигурни, че се забавлявате заедно.

 • Направете си чувствителен масаж един на друг.

Запалете ароматни свещи, подгответе най-хубавите масажни масла и се редувайте да обтривате взаимно с длани бавно мускулите си (да, всички мускули по цялото тяло са разрешени).

идеи за романтични срещи

 • Играйте мръснишки игри.

Стриптийз покер, игри на карти за възрастни, „Истина или предизвикателство“, „Тарзан и Джейн“, сек*и зарчета, 50 нюанса сиво….възможностите са безброй.

 • Слушайте заедно провокативна (нецензурна) аудиокнига.

Сложете си слушалки и нека изкусителните думи на разказвача да рисуват ясни изображения в съзнанията ви. Вижте колко време можете да отделите, преди да пресъздадете историята и я накарате да оживее в собственото ви легло – натрупването на време ще си струва.

 • Натискайте се на публично място.

Целувайте се страстно в паркирана кола, в тъмна уличка, в задната част на метрото, в празен коридор на магазин за хранителни стоки късно през нощта. , ,  наистина няма нужда да бъдете придирчиви. Тръпката да ви хванат, ще ви накара да се почувствате  възбудени като гимназисти.

 • Отидете в стриптийз клуб.

Направете проучване и отидете заедно в местния или в по-отдалечен стриптийз клуб.  Докато сте там, оставете цялото си внимание настрани и си поръчайте няколко танца в скута – това ще настрои вас и вашия партньор доста горещо един за друг до края на нощта.

 • Направете си гореща тренировка.

Спортуването заедно като двойка може да бъде напълно възбуждащо. Вижте  „Strength of Seduction“ за тренировки, които ще ви накарат да се потите и двамата – по сек*и начин.

 • Отидете на хотел в обедната почивка.

Изберете работен ден, който няма да бъде пълен със срещи и доклади, и си запишете резервация в близкия хотел. Неотложността и тайната ще ви накарат да чувствате цялото преживяване като много палава афера.

 • Намерете си трети.

Ако тройката е фигурирала винаги в списъка с предсмъртните ви желания, помислете да поканите още някого при вас, стига и двамата да сте еднакво любопитни и разкрепостени.

 • Пригответе десерт…голи.

Последно, не не на последно място, може да използвате тази идея, докато сте с любимия – да направите шоколадови мъфини без дрехи. Чувствайте се окуражени да използвате глазурата както ви харесва, ако разбирате намека. И най-важното – живейте за момента и се наслаждавайте един на друг.

   

източник:popsugar.com