фиктивни мъже не искаме за гаджета

Няма никакво съмнение, че процесът на запознанство може да бъде разочароващ на моменти, но нека ви успокоим, че може да бъде по-зле! Има вероятността и да излизате с двойници на тези мъже в нашия списък. Искате ли да знаете кои са героите от филмите и сериалите, които ще са ужасни гаджета в реалния живот? Скролвайте надолу и ще открийте кои са героите, които със сигурност не искате като романтичен партньор.

Фиктивни мъже, които не искаме за гаджета

фиктивни мъже искаме за гаджета

Дан Хъмфри от “Клюкарката”

Дан е идеален пример за това защо никога не трябва да излизате с мъж, който все още има чувства за бившата си. Въпреки че “Lonely Boy” в крайна сметка избира своята сродна душа, в повечето от сериите той се лута и не може да избере между Серина, Блеър и онази мадама, която изглежда като Josie and the Pussycats – Ванеса. Самотник? Пo-скоро е нерешително, вятърничаво момче, което най-вероятно накрая ще те вкара в интриги и ще пусне някоя друга ужасяваща клюка зад гърба ти.

фиктивни мъже искаме за гаджета

Дон Дрейпър от “Момчетата от Медисън авеню”

Дон Дрейпър е приятен за очите и вероятно се справя добре в леглото, обаче да бъдете във връзка с него изглежда като истинска рецепта за бедствие. Той ще те обича, после ще те отхвърли, после ще ви излъже и ще ви обича отново. Сложете към това и сериозните нерешени проблеми от детството и ето че цялата тази сложна идентичност ще бъде като една гореща каша в ръцете ви. Светът е пълен с Дон Дрейпъри – красиви мъже, които са идеални за флирт и нищо друго. Забавлявайте се и продължете напред.

фиктивни мъже искаме за гаджета

Жабокът Кърмит от “Мъпетите”

Не ни разбирайте погрешно, всички обичаме Жабока Кърмит. Просто смятаме, че той ще бъде едно ужасно гадже. Като авторът и комикът Джули Клоснер отбеляза, Кърмит е един сладък кльощав хипстър пич, който е напълно забравил за това, че го харесвате, защото е твърде зает, да излиза с колегите си, да ходи на езда с приятели и се е посветил на каузи. Вземете си поука от Пиги – не трябва постоянно да се чудите как да го накарате да ви забележи.

фиктивни мъже искаме за гаджета

Денис Дъфи от “Рокфелер плаза 30”

Денис е прототип на “ужасното гадже”, което всички сме имали в определено време в живота ни. Той е безотговорен и егоистичен и успява да се продължава да се връща като някой гаден сезонен вирус. Лиз Лемън не иска Денис в живота си, обаче му дава множество шансове, защото и харесва компанията му. Ако познавате, който би се опитал да ви хвърли върху релсите на метрото, за да може после да ви  “спаси”, и да бъде героя на деня – стойте далече от него!

фиктивни мъже искаме за гаджета

Тузара от “Сексът и градът”

Въпреки, че сме искали да имаме подобни отношения като тези на Кари и Тузара, този човек е ужасно гадже от самото начало. Всички сме били обсебени от мъж, който е безнадеждно недостъпен. Тузара е основният архетип на този мъж. Той е богат и влиятелен, но е и пренебрежителен, недостъпен и му е трудно да си споделя чувствата, когато трябва. Да, той избира Кари накрая, но само след като той я поставя през много глупости ( и я оставя пред олтара). В реалния живот на тези видове взаимоотношения рядко приключват с щастлив край. Опитайте се да се срещате с някой, който не винаги си играе на руска рулетка със сърцето ви.

фиктивни мъже искаме за гаджета

Джими МакНълти “Наркомрежа”

И такива като Джими се срещат често – чаровник, който (въпреки че е добър в работата си) не може да се оправи в живота си. Освен ако във вашата представа за идеално гадже не е мъж, който редовно си разбива колата си, забива се със сервитьорки и се появява във вашия дом пиян в средата на нощта, може и да искате да продължите с връзката.

фиктивни мъже искаме за гаджета

Уолтър Уайт от “В обувките на Сатаната”

Уолтър е от онзи вид мъже, който ще направи всичко за вас – дори ако трябва да изгради мултимилионен метамфетаминов бизнес. Той е потаен, улегнал и винаги лъже за нещо. Когато започне да хвърчи кръв и всичко отиде по дяволите, той ще е там с думите “Направих го за теб!”. Там някъде и ще започнете да мислите със здравия си разум. Да, той е посветен на вас, но той е и бомба със закъснител, която чака да изригне.