цитати от приятели

Рейчъл, Моника, Фийби, Чандлър, Рос и Джоуи са едни от най-иконичните приятели, които телевизията е създала някога. 10 години, актьорите от “Приятели”  забавлявайки се заедно, дават на зрителите и феновете на сериала едни от най-емблематичните цитати и шеги, които остават вечни. Американският комедиен сериал е от 236 епизода с продължителност от 22 минути, които няма как да не ви оставят без дъх от толкова много смях. Дейвид Крейн и Марта Кауфман са измислили персонажи, които са колкото стереотипни, толкова и различни и истински. Това е сериал, който проследява живота на шестима приятели, които живеят в Манхатън, Ню Йорк. Финалният епизод на сериала е гледан от около 51.1 милиона души.

Цитати от “Приятели” – какво не знаем за сериала?

цитати от приятели

– Създателите на “Приятели” са написали сценарий от седем листа в началото на 90-те, за филм, наименуван “Инсомния Кафе”. След като NBC купува правата, името се променя на “Приятели като нас”. Също така се е обмислял варианта “Шест от един”, но вече с наближаването на пилотния епизод, името остава просто “Приятели”.

– Режисьорите на “Приятели” искали Кортни Кокс да играе ролята на Рейчъл, но тя избрала Моника, защото харесала силния й характер.

–  Персонажът на Рос е специално написан за Дейвид Шуимър.

– Интрото на сериала е заснето в студио на WARNER BROS, а не в Сентръл Парк.

– Една седмица преди излъчването на първи сезон, режисьорът Джеймс Бъроус води приятелите в Лас Вегас да се забавляват, защото имал добро усещане за сериала и знаел, че това е последния път, в който ще могат да излязат, без да бъдат разпознати.

– Лиса Кудроу е мразела да свири на китара и се е отказала още след първия си урок. И слава Богу, защото “Smelly Cat” е идеална в този си вид.

– Брус Уилис участва в шоуто, защото губи бас с Матю Пери.

– Дженифър Анистън за малко да не се завърне за снимките на последния сезон. Анистън обяснява в интервю, че е искала да приключат със сериала във време, когато хората все още ги обичат и не са им омръзнали.

“Приятели” цитати

цитати от приятели

цитати от приятели

цитати от приятели

цитати-от-приятели

цитати-от-приятели

цитати-от-приятели

цитати-от-приятели

цитати-от-приятели

цитати-от-приятели

цитати-от-приятели

цитати-от-приятели