Книги

Вдъхновяващи биографии за 2014 г Сесилия Атиа

vdahnovqvashti biografii za 2014 sesiliq atia

vdahnovqvashti biografii za 2014 sesiliq atia

В „Желание за истина“ Сесилия, която днес носи фамилията Атиа на третия си съпруг – бизнесмена Ришар , откровено разказва за живота си, отношенията с бившия си съпруг – президента на Франция Никола Саркози и ежедневието на първа дама на Франция. Сесилия определя като най-големи свои постижения раждането и възпитанието на трите си деца, учредяването на благотворителната фондация, която помага на жени, изпаднали в затруднено положение.

Вдъхновяващи биографии за 2014 г Сесилия Атиа „Желание за истина“

За пръв път Сесилия Атиа споделя с читателите истината за своя живот. От щастливото детство и изпълнената с несигурност младост до първия си брак с телевизионния водещ Жак Мартен. За срещата си с бъдещия президент на Франция Никола Саркози, влюбването им и съвместния им живот в Елисейския дворец. Благодарение на неговата безгранична амбиция, себеотдаденост и увереност Сесилия се научава да вярва в себе си.

Бившата Първа дама на Франция открито разказва и за решението си да се раздели с влиятелния политик, за да се омъжи за бизнесмена Ришар Атиа. Истинската Сесилия – решителна и борбена, ръководена от стремежа към справедливост – коренно се различава от налагания от медиите образ. Тя проявява изключителна воля и неотстъпчивост при преговорите с полковник Кадафи. Благодарение на нея петте несправедливо осъдени на смърт български медицински сестри и палестинският лекар са спасени. Сесилия определя това събитие като най-разтърсващото в живота си, помогнало й да открие истинското си призвание: да помага на онеправданите.