Donna и Alex P с нова обща песен

Donna и Alex P - Oгън

Donna и Alex P обединиха усилия за съвместен аудиовизуален проект.

Новото парче на Donna „Огън“, което е в колаборация с рапъра Alex P, ще направи ексклузивна премиера в YouTube на 7 юни, точно в 19:00.

Вече няколко седмици двамата изпълнители държаха в напрежение феновете си, като споделяха снимки от съвместната им работа по проекта.

„Изключително щастлива съм, че този проект е факт! Благодаря на всички от екипа! Този проект е с изключително сантиментална стойност за мен, тъй като вложих много чувство и емоция“, сподели Donna.

„Огън“ е по текст на Slav и Alex P, музиката и аранжимента също са дело на Slav. Режисьор на видеото е Георги Ангелов.

Donna и Alex P - Oгън

Donna е млад и талантлив български изпълнител. Тя открива страстта си към музиката, когато е на 5 години. Още тогава започва да свири на пиано и да пее. Участвала е в редица международни и национални музикални конкурси. Тя завършва Национално музикално училище “Добрин Петков”, град Пловдив. В момента е студентка в Национална музикална академия “Панчо Владигеров” с профил поп и джаз пеене при доц. Алис Боварян. Donna стартира професионалната си музикална кариера пред 2010 г. с проекта “Waiting for the sunrise”, който е в колаборация с DJ Diass. Тя беше в музикалните класации на MTV Brazil. През 2014 г. Donna беше наградена за Най-стилен български артист на годишните музикални награди на BoX TV. Donna се изявява не само като певица, но и като модел. До момента тя има няколко музикални проекта,в колаборация с различни нейни колеги като: „Ще живеем вечно” с Pavell & Venci Venc,”Няма други” с DEE. Има и солови проекти като “Не става така” и „Надали”.

Може да видите и прочетете повече за стила и лайфстайла на певицата в рубриката ни „Момиче на седмицата“.