Развлечения

Новият дядо Коледа – модерна визия с благородна кауза

дядо Коледа

В сайт като LAZARA, в който представяме винаги актуалните модни тенденции, няма как да подминем темата за предстоящите Коледни празници. По този повод ви представяме и Новият дядо Коледа – как изглежда днес един от символите на тези вълшебни дни, в които се сбъдват чудеса и всеки получава подарък за деянията си през изминалата година. Да, когато живеем в XXI век, в който технологиите и модата управляват света, няма нищо лошо в очакван ъпгрейд и на този столетен образ. И ако вече сте готови да се възпротивите срещу „опорочаването на вековните символи и традиции“, успокойте се прочетете цялостната концепция, която стои зад този образ.

Новият дядо Коледа изглежда така

дядо Коледа

Той обитава мол в Канада, а не червено-бяла къща в Лапландия. Облечен е модерно и впечатлява с визията си повече майките, лелите и бабите, отколкото децата. Пол Мейсън е професионален модел и е познат като “ модерният Санта“, защото изглежда много по-различно от традиционният дядо Коледа. И освен да привлича вниманието като атракция на огромния магазин, той има маркетингова и благородна кауза. Всеки, който си направи селфи с него и го публикува в социалните медии с хаштаг #YorkdaleFashionSanta, ще допринесе за това молът да дари $1 за фондацията за лечение на болни деца „SickKids“.

дядо Коледа

Освен публикуваните снимки с модела дядо Коледа, не липсват и забавни коментари под снимките. Някой от профилите оставят и мнения като това в Twitter : “ Ако дядо Коледа изглеждаше по този начин, майките биха му писали повече, отколкото децата.“ Безспорно. А ето и кои са модните съвети с рекламна цел на #YorkdaleFashionSanta:

дядо Коледа

  1. Бялата брада е задължителна

Молът препоръчва брадата да се поддържа чисто бяла и свежа с масло за брада, като за тази цел могат да се използват продуктите на Holt Renfrew, Kiehl’s & Lush ( които се продават в магазина, естествено).

дядо Коледа

2. Модерна визия

Това е лесно, когато се пазарува в мола. Персоналните шопинг съветници ще помогнат на всеки да открие най-подходящите за възрастта и стила му трендови ансамбъли за сезона.

дядо Коледа

3. Пристигане със стил

Всеки пристигнал с пълен портфейл в мола ще си направи шопинг трип, след който ще си тръгне изглеждащ още по-добре облечен и с чанти, пълни с Коледни покупки на добри цени. А освен това, ще занесе и по неща за хората, които го чакат в къщи.

Добра идея, нали?

дядо Коледа

дядо Коледа

дядо Коледа

дядо Коледа