Какво трябва да носи мъжът в ръчния багаж

ръчен багаж

Летището е съвременното кръстовище на света. Това е мястото, където подлагаш на тест уменията си на бързина, издръжливост и сръчност. Дали прескачаш от един град в друг за почивка през уикенда или през границите за различни срещи, всеки един от нас знае, че по-голямата част от закъсненията и разочарованията на летищата идват от проверяването на багажа в трюма. И тъй като така ли иначе дамската чанта е една черна дупка, за която трудно ще можем да стесним до това какво да се носи в нея за това решихме, че е по-удачно да дадем съвет на силната половинка какво да включи към ръчния си багаж. И така, да започваме.

Какво трябва да носи мъжът в ръчния багаж

ръчен багаж

 

1. Инвестирайте в добрия сън

Няма нищо по-неприятно и тотално убиващо лукса от пътуването от подпухналите очи с торбички под тях. Това, което ще ви накара да изглеждате по-добре е маската за сън, която ще ви помогне да заспите по-лесно.

ръчен багаж

2. Хубави слушалки

Обикновените слушалки, които са под формата на тапи трудно ще тушират крясъците и плачът на бебетата, така че превключвайте към някое любимо парче с хубави слушалки, които покриват цялото ухо.

ръчен багаж

3. Калъфи за дрехи 

Ако имате нужда да се опаковат няколко визии или планирате да посетите няколко дестинации, носете си калъф или чанта, за да отделяте износените и чистите дрехи, за да избегнете излишно замърсяване.

 

ръчен багаж4. Козметика

Докато вие се наслаждавате на полета, кожата ви не е на същата вълна. Без правилната козметика под ръка, лицето ви може бързо да се дехидратира, което да го накара да я чувствате суха и груба, което е един от най-бързите пътища към преждевременно стареене.

ръчен-багаж

5. Портфейл за документи

Разпилените документи ще ви отнемат излишно време в летището. За това, за да спестите време инвестирайте в стилен портфейл, където да държите личната си карта, паспорта и билетите.

 

ръчен-багаж

6. Връхна дреха

Якетата са ключов трик при летенето от една климатична зона в друга, пък и един кашмирен пуловер може само да е в полза на стила ви.

ръчен-багаж

7. Преносимо зарядно 

Днешните джаджи си изхабяват батериите много по-бързо. Носенето със себе си на допълнително зарядно или допълнителна батерия само ще ви бъде в полза.

 

 

 

ръчен-багаж

 

8. Възглавница за път

Въпреки големите инвестиции, които авиокомпаниите правят, за да направят седалките си максимални удобни (сарказъм), повечето пътници слизат от самолета със схванат врат, ако са имали нещастието по време на 12-часовия си полет да заспят. Възглавницата е голямо спасение в този случай.