lodon jena kojeni rakavici

Провокирайте себе си с едно по-различно прекарване в Лондон. В тази статия няма да ви изброим забележителностите, които почти всеки от обща култура знае. Биг Бен и Лондонското око днес не са ни интересни. Ще ви представим града погледнат от един по-различен ъгъл, а именно през призмата на неприличните предложения и вълнуващите мръсни мисли.

Един различен Лондон

london jena kola

Отидете на бързо фетиш запознанство в Лондон. Търсите интересно преживяване с някой, който е облечен в кожа и латекс. Club Rub е правилното място. Там ще имате възможност за 5 минути да се опознаете с всеки от участниците и да изберете кой най-много се доближава до вашите желания и нагласи.

Предизвикай се

london jena vino divan

Раздавайте палави подаръци на минувачи на улицата в Лондон. Какво имаме предвид? Лондонската Hand Jobs Media постоянно търси (подобни на нашите промоутъри с флаери по улицата) хора, които да раздават неприлични аксесоари (rubbers). Ползата, която можете да извлечете е, че ще получите безплатен достъп до места подобни на Club Rub.

Направете си (вие и вашия партньор, например) черно-бяла фетиш фотосесия. Такива се предлагат в Източен Лондон, за пример е Murder Mile Studios. Гримът и стайлингът на коса се правят на място, както и лични консултации за тези, които имат нужда. През лятото се предлагат и открити сесии.

london jena

Отворете кутията на Пандора (Pandora’s box). В Лондон това са група от хора, които веднъж месечно провеждат социална среща. Представлява хаус парти с провокативно шоу за възрастни. Всеки може да се присъедини към събитието стига да е с доста развито въображение и широко разбиране за нещата.

Нека експертите в сферата на връзванията ви запознаят с въжетата. Ако сте жена, която обича да завързва хора на тесни места, The Flying Dutchman е вашето място. Всяка втора събота на месеца ще имате възможността да посетите мястото и да предизвикате същността си.

london club toppers maj

Влезте в света на мъжете с женски дрехи. Клуб Toppers в Лондон е приветливо място за момчета, които обичат да експериментират. Ако се свържете с екипа до 24 часа преди всяко отваряне на клуба и заявите желанието си да се присъедините към тях, те ще организират екип от стилисти и гримьори. Те ще ви преобразят и ще ви помогнат да изкарате женската си част на яве.