hotel korab sun criuse resort skala plaj

Най-странните хотелски стаи в света ни напомнят, че невъзможни неща няма, особено когато са в името на клиента. Благодарение на странните и разновидни претенции на туристите в световен мащаб, някои от хотелите по света са готови на всичко. Вижте с какво се отличават тези хотели и какви са били някои от изискванията на посетителите.

Нека повисим на дърво

hotelski stai spirit spheres gora sfera

Хотел с висящи стаи, приличащи на извънземен кораб няма как да не влезе в класацията ни “Най-странните хотелски стаи в света“. Кълбовидните помещения на хотел Free Spirit Sphere, като че ли ни напомнят и за хипитата, които отдавна ги няма. Във сферите има различни удобства, за да се чувстват добре гости с всякакви нужди. Със сигурност е предизвикателство за авантюристите.

Адреналин, лукс и още нещо

hotelski stai Karostas Cietmus zatvor latviq

ВНай-странните хотелски стаи в света няма как да подминем тези в хотел Karostas Cietmus. Той е за любителите на по-силни преживявания. Намира се в Латвия и изглежда буквално като затвор отвън и отвътре. Процедурата по настаняването представлява отнемане на всичките ви вещи, слагане на белезници и отвеждане до тясната стая-килия.

stai hotelski marmara antaliq hotel turciq

Дано да сте нямали проблем с въртящите катерушки в детството ви, защото стаите на хотел Marmara Antalya са с точно такава функция.

stai hotelski marmara antalya hotel park more

Успокойте се, 24-те стаи правят 360 градусова обиколка за 12 часа. Влезете ли в него се отпуснете и се наслаждавайте на гледката.

hotel peliroco staq pilon ogledalo

Хотел Pelirocco ще предизвика сериозни похотливи мисли у вас, особено ако наемете стаята с име Playboy. За разкрепостените двойки е оборудвана с истински стриптийз пилон, специално легло за феновете на закопчаването и разбира се огледало на тавана.

hotelska staq madonna inn resort kamani

Ще се пренесете във времената на неандерталците в хотел Madonna Inn Resort and Spa, намиращ се в Калифорния. Той е бутиков, всяка стая е различна, но преобладават камъните в интериора. Може би семейство Флинстоун са отсядали там, но дано не ви посрещнат с  “Яба даба Ду” на входа.

hotelski stai Costa Verde samolet boing

Мислили ли сте си че е възможно да спите в Боинг? И да не сте, това вече е възможно в хотел Costa Verde, намиращ се в Коста Рика. Хотелът е луксозно обзаведен истински самолет, от който се разкрива прекрасна гледка към океана и околността.

hotel the boot nova zelandiq obuvka botush

 Хотел със стаи във висящи сфери в гората

hotel sferi stai gora treehotel shveciq