mafini bebeshko parti sladkishi

Когато планувате така нареченото baby shower party, подобни сладки мъфини за бебешко парти са първи в списъка. И тортата, разбира се, но те спокойно могат да я заместят и да добавят оригиналност и креативност в обстановката на веселото празнично събитие, организирано за посрещането на новия член в семейството. Почерпете всички гости, роднини и близки приятели с неустоимо сладурски и забавни тематично декорирани кексчета. Ето и специалната галерия  с идеи за мъфини с подходящ дизайн за празненство на момиченце и момченце, която сме ви подготвили по-долу.

Сладки мъфини за бебешко парти

mafini bebeshko parti momche momiche lica

Забавни бебешки лица, колички, малки обувчици, биберони или панделки са само част от дизайна, подходящ за всички мъфини за бебешко парти. Може да изберете цветовете в зависимост от пола на бебето. Розовото е предпочитано за партита, организирани в чест на малките момиченца, докато със синьото се чества появата на момченцата. Ако искате да избягате от стериотипа в цветовата гама, винаги може да ги замените или съчетаете с жълто, бяло или шоколадово. Разбира се, класическото “Момиче е” или “Момче е” винаги е опция, ако предпочитате по-изчистен дизайн върху глазурата на малките кексчета.

Бебешки символи върху сладкишите

rozovi mafini bebeshko parti momiche ideq

Разгледайте галерията с интересни предложения за сладки мъфини за бебешко парти, която сме подбрали за вас. Изберете идеите, които ви допадат най-много и организирайте най-страхотното тържество, с което да отпразнувате вълнуващата поява на малко момиченце или момченце в дома и живота си. Почерпете гордо всички близки, с които искате да споделите това вълнуващо събитие в живота си. Забавлявайте се, защото поводът за празненството е страхотен, а красивите спомени и поводи предстоят!

Цветни мъфини с копчета и цветя

mafini bebeshko parti momiche momche cvetni

Мъфини с шоколадова и синя глазура за парти на момченце

mafini bebeshko parti momche sinio shokolad

Забавни мъфини с лица за бебешко парти

mafini bebeshko parti  ideq sini lica

Мъфини в розово за момиченце

mafini bebeshko parti rozovi momiche ideq

Мъфини в синьо и бяло за момченце

mafini bebeshko parti momche sinio ideq

mafini rozovi bebeshko parti momiche ideq

sini mafini bebeshko parti momche

mafini rozovi bebeshki momiche

mafini sini bebeshko parti momche sladkishi

mafini sini rozovi bebeshko parti ideq