sladki pukanki

Сладки пуканки за влюбени. Искате да зарадвате любимият човек с нещо малко, което се приготвя бързо? Защо не опитате с тези сладки пуканки за влюбени. Те се приготвят само за десет минути и не изискват абсолютно никакви кулинарни умения. Така че, пуснете си хубав филм и се насладете на вкусна и романтична почивка в прегръдките на половинката си.

Сладки пуканки за влюбени

sladki pukanki

Малки хрупкави хапки с шоколад могат да зарадват всеки. Покажете чувствата си и използвайте този начин за нестандартни сладки пуканки с глазура от бял шоколад, независимо дали имате конкретен повод за това или не. Любовта е красива във всички свои форми, така че не пропускайте възможност да я изразявате чрез думи и жестове към близки, роднини и себе си. С това предложение със сигурност ще предизвикате приятни и мили усмивки по лицата на всички, които го видят. А най-хубавото е, че отнемат изключително кратко време за приготвяне. А украсата зависи изцяло от вас, вашата фантазия и предпочитания.

Продукти и начин на приготвяне

sladki pukanki

– 340 гр. бял шоколад

– 8 чаши готови пуканки

– 1/2 ч.л. сол

– Цветни пръчици, сърчица, бонбони

Както виждате, продуктите за тези сладки пуканки за влюбени са съвсем малко на брой, така че не се изискват особени умения или много време, за да ги приготвите. Само любов и желание. Ето и последователните стъпки, които да следвате, без абсолютно никаква опасност да сбъркате:

Разтопете белият шоколад на водна баня или в микровълновата фурна. Изсипете пуканките в голяма купа и ги полейте добре с втечнената сладка конзистенция. Използвайте лъжица, за да ги разбъркате внимателно, така че да се покрият максимално добре с шоколад. След това ги изсипете върху лист фолио или хартия за печене и ги поръсете със сол (по желание) и цветни пръчици. След 10 минути поставете в подходящ съд, плик или кутия за пуканки и гарнирайте по желание.