zakuska zdravoslovna ideq

Представяме ви новият тренд сред закуските, който е 100% натурален и трябва незабавно да го опитате. Самата купичка изглежда свежо и апетитно с ярко пурпурен оттенък на питая (драконов плод) и е пълна с повишаващи имунитета витамини и антиоксиданти. Освен това комбинацията редуцира теглото,  а помощните средства са допълнителен “бонус” за превенция на високо кръвно налягане.

Новият тренд сред закуските изглежда невероятно

zakuska ideq zdravoslovna

Купичката с първото хранене за деня изглежда фантастично и лесно може да я приготвите по свое осмотрение, като добавите любим топинг отгоре. Основната рецепта съдържа пюре от един розов драконов плод, чаша неподсладено бадемово мляко и шепа замразени плодове като манго или горски плодове. За да се получи по-здравословна вашата закуска, може да добавите малко сурови семена и ядки. Няма как да сбъркате с тази рецепта, защото може да използвате по малко от всичките си любими плодове и да се насладите на готовия продукт.

Защо да не добавите и зеленчуци към закуската

zakuska zdravoslovna idei plodove

Защо не вмъкнете малко авокадо, спанак или къдраво зеле към закуската, за да си набавите дневната доза “зелени”? По този начин ще “оберете” всички предимства още с първото хранене за деня. А и тъмно-лилавият цвят, който ще получи закуската ви ще изглежда далеч по-апетитно от зеления, който обикновено добива храната с тези съставки.

recepta zakuska zdravoslovna

Опитайте да приготвите следната рецепта: пасирайте в блендер 1 драконов плод, 1/4 чаша замразени боровинки и 1/4 чаша замразени череши. Поръсете отгоре със семена от чия, годжи бери, бадеми, конопено семе и счукани какаови зърна.

recepta zakuska zdravoslovna ideq

Използвайте въображението си и поставете резени банан, киви, ябълка, манго, боровинки, малини, семена от чия или овесени ядки, красиво декорирани върху купичката, за да изглежда още по-привлекателно и апетитно. Поканете приятелките си на сладки приказки и ги зарадвайте с това свежо великолепие в купичка за закуска.

Новият тренд сред закуските в чаша за из път

ideq zakuska chasha