Рецепти

Рецепти за кекс

recepti za keks

recepti za keks

Всяка домакиня трябва да разполага с поне няколко рецепти за кекс. Това е идеалният сладкиш, с които ще зарадва както гостите, така и децата. Подходящ е както за десерт, така и за компания на кафето или чая. Обикновено приготвянето на рецепти за кекс е лесно и сравнително бързо. Не е нужна сложна технология или цапане на много съдове, а с полученият резултат рядко може нещо да се обърка. Ето защо всяка практична дама може да приготви различни вида според сезона и наличните в хладилника й продукти.

Предлагаме ви няколко различни рецепти за кекс, които ще допаднат почти на всеки вкус. Сред тях  има както предложения за плодов летен сладкиш с ягоди, така и за есенен с тиква. Има дори мързелив вариант, който се приготвя само за няколко минути в микровълновата. Тези, които предпочитат нещо солено за десерт, могат да опитат предложението за солен кекс с маслини и колбас. Под всяка от снимките ще намерите линк, който ще ви отведе към продуктите и начина за приготвяне на избраната рецепта.

Рецепти за кекс

recepti za keks

Ягодов кекс с лешници

Рецептата за този лесен сладкиш, ще ви хареса поради бързия начин на приготвяне, ако сте от скоро в професията „домакиня“ или от жените, на които не им остава много време за кухненски изяви.

recepti za keks

Рецепта за кекс с боровинки

Тази рецепта за кекс с боровинки съдържа кафяво масло, бира и боровинки – как да не я заобичаш? Този ароматен сладкиш е перфектният десерт за всяко време на годината.

recepti za keks

Рецепта за кекс с течен шоколад в чаша

От тази рецепта за кекс с течен шоколад в чаша. Може да се възползвате, когато имате само две минути за приготвяне на десерт за един човек.

recepti za keks

Рецепта за солен кекс

Тази рецепта за солен кекс можете да приготвите като предястие, като допълнение към основното ястие или като сутрешна закуска.

recepti za keks

Рецепта за кекс с тиква

Тази рецепта за кекс с тиква е за случаите, когато искате да зарадвате всички в къщи с нещо вкусно през почивните есенни дни.