Момичета на седмицата: Алекс и Влади Димитрови

aleksandra i vladislava dimitrovi

В началото на женския месец решихме да ви представим не едно, а две момичета – нека дозата женска красота се умножи подобаващо! Сладки, млади, хубави, леко луди в добрия смисъл на думата, разбира се, те са едни от най-новите ни изпълнители на добра музика и навлизат все по-настъпателно с последната си песен „Уж говорим„, заедно с NDOE. Става дума именно за Алекс и Влади Димитрови – еднакви на пръв поглед, но индивидуални една от друга. Музика, мода, нови проекти и прочие се преплитат в нашия разговор, на който се надяваме да се насладите за старт на новата седмица в следващите минути четене.

aleksandra i vladislava dimitrovi

LZ: Как давате начало на деня?

Алекс: Аз спя до късно в последно време и когато се събудя, моят приятел отдавна е излязъл на работа, но се събуждам до моето бебе куче френски булдог – Стефи и се гушкаме, закусваме и отиваме на разходка!

Влади: Щом си отворя очите благодаря на Господ за деня, ставам от леглото, пускам силно музиката да звучи от сутринта, мия си зъбите.. след това ги почиствам с конец и пак ги мия ха-ха…

aleksandra i vladislava dimitrovi

LZ: Музиката е неимоверна част от вас. Кога го усетихте?

Алекс: Музиката е нашият живот и това го разбрахме още в детската градина.

Влади: Няма да забравя този момент, когато осъзнахме, че можехме да пеем. Бяхме 5-годишни и гледахме последният епизод на великия сапунен сериал „Росалинда“ … и тогава запях „РОСАЛИНДА АЯМОООР..АЯМОР,АЯМОР“ ха-ха  и казах на сестра ми : „Алекс, аз мога да пея… изпей го и ти..“ Тя го изпя също и бяхме много щастливи.

LZ: С какво ви помогна и на какво ви научи участието в „X factor“?

Алекс: X factor ни помогна да стигнем до хората и те да ни заобичат. Шоуто ни научи на  дисциплина!

aleksandra i vladislava dimitrovi

LZ: Разкажете ни малко повече за новия ви готов проект „Уж говорим“. Как се случиха нещата около него?

Влади: Проект “ Уж Говорим“ е направен с много труд , любов и това си личи. Щастливи сме с Алекс, че намерихме точните професионалисти, които са и наши приятели, а по-добра комбинация не знам къде се намира! Работим с Young bb Young и Ndoe.

Стефан (Young bb Young) е майстор готвач в кухнята на RAPAHOLIC STUDIO. Музата дойде от Алекс с текста и от там запали всички. Музиката е дело на Стефан (Young bb Young), който с цялата си любов и време изпипа всичко до детайл.  А колаборацията с Ендо се получи супер първично и това беше капака. Един от дните, в които мислихме за припев в студиото на Стефан, Ендо просто влезе, изпя го и това беше припева…запали ни и сме много щастливи, че именно с него имаме песен. Клипа е дело на Шошо – Радостин Събев, заедно с неговата муза Анна Рангелова, която се погрижи за прекрасния ни грим.

Имахме истинска каскада в клипа. Преобръщахме се два пъти с колата със специална екипировка, каскадьори, машини, багери. Трябваше да висим с главата надолу и да изглеждаме нормално, докато си изпеем песента. Беше невероятно!

aleksandra i vladislava dimitrovi

LZ:  „..Уж говорим, а всъщност си мълчим..“ – вие двете успявате ли да имате добра комуникация помежду си?

Алекс: Двете с Влади нямаме нужда от думи много често, разбираме се само с поглед! Т.е. нас по-добре ни описва: „Уж мълчим, а всъщност си говорим“!

LZ: Съществува ли наистина тази интуиция при близнаците или е просто мит?

Алекс: Имаме много силна връзка и си предаваме емоциите постоянно.

aleksandra i vladislava dimitrovi

LZ: Зад убийствения ви стайлинг в клипа стои Гроздан Михайлов. Лесно ли му се доверихте?

Алекс: Гроздан Михайлов буквално промени стайлинга ми завинаги! Заобичах го откакто се запознахме! Той е уникален!

Влади: Наистина се заобичахме от първия ден и е голямо удоволствие да работим заедно!  Уникалното при Гроздан е, че няма нужда да му говоря и обяснявам, а се разбираме само поглед, както е и с Алекс! Много се смеем винаги! Гроздан, my baby stylist!

aleksandra i vladislava dimitrovi

LZ: Какво предпочитате – еднакви, допълващи се или напълно различни визии една от друга?

Алекс: Ние сме две и имаме предимството всеки път да показваме две различни и яки визии, които да показват настроенията на едно момиче в един ден, но по различен начин! Мама ни обличаше еднакво, когато бяхме малки, но отдавна излязохме от клишето „Близначките да са еднакви“ хи-хи!

Влади: Предпочитаме да сме различни всеки път и допълващи се. Каквито и сме  – различни по характер и в същото време се допълваме за много неща. Чрез стайлинга, дрехите,  аксесоара.. можем да изразим индивидуалността си.

LZ: Общ гардероб или всяка има личен?

Алекс: И двете живеем на различни места, но това не ни пречи да си разменяме дрехи постоянно, това е и другата причина да не си купуваме еднакви дрехи!

Влади:  Да, така е. Алекс го каза вече (смее се).

aleksandra i vladislava dimitrovi

LZ: Несъмнено едно от най-отличителните ви неща са буйните ви коси. Изискват ли сериозна поддържка?

Алекс:  Косата е и дар, и бреме! До края на живота ни ще си сресваме косите по 20 минути под душа!

Влади: Да, изисква грижа. Но всяка коса изисква грижа така или иначе. Нужни са ни един литър балсам, хубава четка за коса и дългото сушене. Изисква си много време, но не я третираме с нищо друго освен със сешоар… това е истински дар от Бога.

LZ: С какво най-много искате да отличавате стайлинга си?

Алекс: Обожавам ретро времената, музиката, стайлинга! 80-те и 90-те са ми любими! Опитвам се стила ми всеки път да напомня за края на ХХ век!

Влади: Старая се и искам да бъда онова небрежно и естествено къдраво момиче през 80- 90-те.

aleksandra i vladislava dimitrovi

LZ: Обичате ли да рушите клишетата в модата?

Алекс: Харесвам и нестандартните и така наречени  „извратени“ идеи в модата.  Те показват лудостта и подсъзнанието на всеки артист!

Влади: Даааа и заедно с Гроздан М. вече подготвяме визиите ни по новия клип.

LZ: А имате ли някоя класика, на която не изневерявате?

Алекс: Моята класика е често да бъда цветна, което е повлияно отново от ретро модата!

Влади: Да – класик VANS!

aleksandra i vladislava dimitrovi

LZ: Кои са ви идолите в музиката?

Алекс: Моите идоли в музиката постоянно нарастват като бройки! Като започнем от Whitney Houston, Lisa Stansflield, Earth Wind and Fire до новата вълна на хип-хопа Rihanna, Young Thug, Fetty Wap,  Rea Shemmerd..

Влади:  Много и различни по стил. От Richard Bona, Ayo, Anoushka Shankar, Miles Davis до Future, Young Thug, Migos, Rae Sremmurd, Travis Scott, Rihanna, Fetty Wap.

LZ: Кое ви е последното любимо парче?

Алекс: Последното ми любимо парче е нашата бъдеща нова песен, която ще излезе скоро!

Влади:  Музиката няма граници. Слушам и следя всичко и нямам само една любима песен.  Migos – „Bad and Boujee“ и Ed Sheeran – „Shape of you“.

aleksandra i vladislava dimitrovi

LZ:  „..До сега, до сега, само съм се правила, само съм се правила, че не вярвам в любовта..“ – вие вярвате ли в нея и какво е за вас любовта?

Алекс: Това е една от любимите ми фрази от „Уж говорим“. Написах тази част, защото вярвам в любовта! Тя е семейството ми, приятелите ми, моето момче и музиката за мен!

Влади: Вярвам силно. Любовта, Божията любов. Това е музиката, семейството ми, приятелите ми, живота ми, истината, прошката.  Това е любовта за мен.

LZ: Цитат от песен…?

Алекс: „You been rollin’ around, shit I’m rollin up.“

Light and roll it up“ …из “ Rihanna- Needed me“

Влади: „There is power in the name of Jesus“ –  Gospel.

aleksandra i vladislava dimitrovi

LZ: Работите ли по нови проекти?

Влади: Разбира се. Готви се новата песен в кухнята на RAPAHOLIC STUDIO. Мога да издам малко от рецептата.. майстор – готвача е Стефосникът от нос (Young bb Young) , а подправките са щипка любов, щипка нос, щипка рап и това е за сега от нас!

LZ: За какво мечтаят Алекс и Влади?

Алекс:  Мечтая да правим нашата музика и тя да предава на хората яки емоции, а те да ни се връщат обратно при нас.

Влади: Нашата музика да гръмне навсякъде и това да не спира поне 30 години.

aleksandra i vladislava dimitrovi

LZ: Какво ще пожелаете на читателите на LAZARA.bg?

Алекс: Пожелавам на вашите читатели да бъдат щастливи и да го показват чрез якият си стайлинг всеки Божи ден!

Влади: Обичайте себе си! Обличайте се като себе си!