съновник бебе

Съновник бебе – как се тълкува символиката на това да сънувам бебе?

Сън с бебе могат да сънуват както хората, които имат деца, така и онези, които нямат. Сънуването на бебе може да бъде обезпокоително, независимо от това дали си родител или не, защото това може да означава много различни неща. Бебето в сънищата ни може да символизира чистота, невинност и всички онези сладки неща, които може да предизвика едно новородено, но също така може да означава тревожност, страх и емоционална регресия. Но как би трябвало да се открие разликата в тълкуването?

Ето какви са интерпретациите на най-често срещаните ситуации при сънуване на бебе според повечето съновници:

Обикновено виждането на бебе насън означава невинност, топлина и ново начало. Това бебе в съня е напомняне за всички добри, чисти неща вътре в теб. Може би това означава, че е време да се свържеш с онази част от себе си, която все още се промъква през ливадите и смята, че би било страхотно, ако съществуват еднорози? Само ти може да решиш това.

съновник бебе

Ако видиш насън бебе, което плаче, това може да означава, че част от теб, която е лишена от внимание, трябва да бъде подхранвана. Това може да означава също, че  вътрешната ти същност се опитва да те накара да обърнеш внимание на някакви неизпълнени цели. Ако бебето в съня плаче, защото е пренебрегнато и никой не му обръща внимание, може да се свържеш с онази част от психиката си, която вярва, че не се възползваш от пълния си потенциал. И ако планираш да имаш деца за в бъдеще, може да изпиташ истински страх за способността си да ги обичаш или да се грижиш за тях.

Бебе, което се движи в съня ти или обикаля наоколо и дори танцува означава, че се чувстваш добре за бъдещите си възможности. Ако въпросното бебе е твоето дете, имаш големи надежди за бъдещето му – то започва добро начало и му предстоят много вълнуващи събития.

Когато сънуваш, че си бебе това е знак, че трябва да се свържеш с желанието си да се грижат за теб и че се държиш незряло в реалния си живот.

съновник бебе

Ако прегръщаш бебе в съня си, може да се върнеш към по-ранен период от живота си, когато хората са зависели от теб и си се чувствал необходим.

Сънят с раждане на бебе обикновено е доста проста метафора – започваш нова фаза от живота или  ти предстои нов опит в някаква правоспособност. Ако се случи на бременна, това вероятно е само сън, отразяващ безпокойството от предстоящото раждане и такива сънища с бебета са често срещани при бъдещите майки. Да сънуваш, че си в колата по пътя към болницата, за да родиш, може да означава „твоите проблеми на зависимост“.

Сънуването на бебе, което изглежда страховито и дори плашещо е знак за това, че в реалния си живот се страхуваш от нов проект, който започваш. Има голяма вероятност това начинание да не бъде толкова трудно, колкото предполагаш.

съновник бебе

Ако намериш бебе в съня си, това означава, че постигаш мир с идеята да приемеш собствения си скрит потенциал и таланти – неща, които трябва да се „хранят“ и да се полагат грижи за тях, точно като за това случайно намерено малко бебе.

Забравеното бебе насън означава, че преоткриваш един аспект от себе си, който си оставил настрана. Може би е време да започнеш да свириш отново на флейта или да подновиш интереса си към политиката? Алтернативно, да забравиш, че имаш бебе означава, че се опитваш да скриеш собствените си слабости и уязвимости.