съновник известна личност

Съновник известна личност – как се тълкува символиката на това да сънувам някой известен? Сънуването на известна личност не е нищо необичайно и трябва да подхождаме към тълкуването на такива сънища по същия начин, по който обясняваме останалите си съновидения.  Когато обмисляме качествата на човека, когото сънуваме, не трябва да забравяме да разгледаме всичко за него и да вземем под внимание начина, по който го възприемаме, включително дали сме му фен или не, или дали в момента е актуална звезда. Когато тълкуваме появата на известна личност в съня ни, първо е добре да помислим какво въплъщава на универсално ниво. Тогава добавяме личните си чувства към нея, за да бъдем наясно с кой аспект на характера си сънуваме. Задаването на уточняващи въпроси като: Видях ли известната личност или имах интимни отношения с нея/него? Познавахме ли се? Каква беше връзката между нас? Наоколо имаше ли други хора? Чувствах ли се комфортно в отношенията, които имахме? Исках ли още нещо? Исках ли по-малко?

Срещата с известна личност насън обикновено отразява това, че ти харесваш в този човек или просто го виждаш по телевизията през деня, затова сънуваш човека през нощта. Като цяло, сънуването на известни личности, като идоли и артисти, означава, че ще имаш по-голям късмет в правенето на пари и ще станеш известен по някакъв начин в компанията си или дори в града си. Също така, това предполага, че може да подобриш междуличностните си взаимоотношения, да се сближиш с хора, с които рядко си говорил преди и да намериш готини приятели.

Съновник известна личност – тълкуване на сън с известна личност

съновник известна личност

Начинът, по който хората в нашите сънища представляват характерни аспекти на себе си, знаменитостите представляват характерни аспекти на глобалното съзнание, отразени от идеята за архетипи. Знаменитостите са нашите съвременни богове и богини. Сънуването на някои от тези елитни индивиди представлява необходимост да се изследват качествата, които те въплъщават като характерен аспект, но по много по-мощен начин. В процес, идентичен с работата с характерен аспект на човек на прозаично ниво, славата на знаменитост издига важността на значението, което им приписва. Безсъзнанието ни използва известността, свързана с обществената им видимост, за да привлече вниманието ни. Това всъщност ни осигурява образ, който има шанс да направи съня ни с известна личност запомнящ се при събуждане, така че да можем по-лесно да обърнем внимание на насоките, с които разполагаме в съня.

Сексуалните сънища с известни личности са често срещани. Повечето сънуващи приемат, че това е така, защото като повечето от тях са привлекателни. Освен това, онова, което правят, ги поставя в състояние да носят сексуалните фантазии на своята публика. Въпреки това сексуалните сънища с известни личности са общи, защото стремежът за интегриране на архетипната енергия е неразделна част от еволюцията на нашите души.  Очарованието на нашата култура от живота на знаменитостите ни дава надеждата, че нашият собствен живот има потенциал за вълнение и блясък, дори ако това е просто фантазия. Всъщност такива фантазии могат да функционират като механизми за оцеляване на много хора.

Откриването на това, което сънят, свързан с известна личност, може да ни каже, е същото като при всеки друг аспект. Тъй като ние сме в сферата на архетипната енергия, когато се занимаваме със знаменитости, качеството, което такъв сън ни кани да изследвам

е, може да е много очевидно. Спортната фигура може да ви помоли да разгледате готовността си да играете на живота с по-голяма увереност, докато една поп-певица може би предполага, че повече самоизразяване вика за освобождаване. Ако се придържаме към похвата как да тълкуваме смисъла на присъствието на знаменитост в съня ни, техниката на използване на три прилагателни, с които да я опишем, работи също толкова добре с известните, колкото с обикновените хора.

съновник известна личност

Сънят с известна личност показва, че му се възхищаваш и завиждаш за постиженията му. Също така, това означава, че си амбициозен, но никога не действаш и трябва да работиш усилено, за да сбъднеш мечтата си.

Да сънуваш, че се влюбиш в известна личност предполага, че ще живееш лесен и комфортен живот.

Да  сънуваш, че се влюбиш в чужда филмова звезда предполага, че ще направиш нови приятелства или ще станеш по-популярен.

Сънуването за среща с историческа фигура предполага, че твой приятел или роднина може да стане сериозно болен.

Да сънуваш известна спортна звезда или да приемеш инструкциите му насън, ти напомня да следиш здравето си, особено при групови занимания или спортове, през които може да се нараниш случайно.Сънуването за ръкостискане с премиера или президента предполага, че е по-вероятно да претърпиш инцидент.
Сънуването на целувка със звезда предполага, че ще имаш по-голям късмет на работното място и че ще се представиш по-добре на работа. С развитието на кариерата си ще имаш повече приятели.

съновник известна личност

Сънуването на правене на снимка с известна личност предполага, че късметът ти ще се покачва и ще изкачиш бързо на работа и в кариерата.

Сън, свързан с умиране на знаменитост означава, че чувствата ти към човека се променят значително. Може би вече не се възхищавате на онова, което те някога са ви представяли.

Сънуването на актриса е знак за успех и предполага образа, който искаш да покажеш на публично място. Разговарянето с красива актриса насън предполага късмет и проспериращ бизнес. Ако се караш с актриса в съня си, това означава, че ще претърпиш сериозна загуба на пари.

Сънуването на актьор е знак за късмет за пари – предполага, че ще получиш повече джобни пари, че приятел ще ти върне пари или че ще имаш чист план и ще станеш известен по време на работа.

Ако си преследван от мъж знаменитост в съня си, това предполага, че си под силен натиск и нямаш настроение да работиш; по-добре се отпусни и освободи от стреса в удобно и отворено пространство.