съновник

Съновник Вана – как се тълкува символиката на това да сънувам вана?

Сънуването на вана е често срещано. Такъв сън изобразява, че изпитваме някаква емоционална нестабилност, която трябва да преодолеем. Да видим насън вана или да се къпем във нея предполага необходимост от самообновяване и бягство от ежедневните проблеми. Трябва да се отървем от тежестите, които носим. Сънят с вана може да бъде символичен. Състоянието и вида на сънуваната вана показва настроението ни за любов и стремежът ни към удоволствие и релаксация.

Водата във ваната, която сънуваме, символизира емоциите ни.  Бурна вода = бурни емоции. Спокойно море = спокойна енергия. Понякога не можем да изразим правилно себе си в будния си живот, така че подсъзнателно демонстрираме емоциите си в  сънищата си, така че нашето по-висше Аз да може да придобие някои познания, дори и нашите съзнателни мисли да останат в тъмното.

съновник

Сън с вана може да символизира някои проблеми в живота ни, които са ни направили много уязвими. Когато сънуваме вана, това предполага, че сме уязвими в дадена област от живота си. Това символизира също очистване или пречистване на душата ни, за да бъдем непорочни по сърце.

Ако виждаш мътна или мръсна вода във ваната в съня си показва, че се валяш в негативните си емоции. Може да се наложи да отделиш малко време, за да почистиш ума си и да намериш вътрешен мир в реалния си живот, за да се почувстваш по-добре в собствената си кожа. Чистата вода, когато сънуваме във ваната, може да символизира необходимостта ни от духовно почистване и подмладяване. Това означава, че наяве търсим спокойствие и тишина.

Когато водата във ваната е топла и много приятна на допир, това показва нашата чувственост и начина, по който обичаме някого. Когато водата във ваната е студена, това подсказва, че имаме нужда да се освободим от някакво робство на потисната сексуалност в живота си.

съновник

При сънищата с вана е важно да се уточни кой е във ваната – дали това е нашето дете или е някой, когото познаваме. Отговорът трябва да се вземе в предвид, както и да се отбележи, че това би могло да бъде и символично. Препоръчително е да се помисли и за това, което се случва във ваната в съня ни и като цяло дали усещането е щастливо или тъжно.

Ако се къпем във ваната насън, това показва, че се опитваме да се измъкнем от настоящи трудни проблеми и отговорности, както и че преследваме своето щастие, като се отпуснем и избягваме някои тежки отговорности. Такъв сън е знак, че подсъзнателно сме наясно с някои проблеми в емоционалния ни живот, които трябва да бъдат адресирани и „отмити“.

съновник

Ето още тълкувания от старите съновници:

Ако омъжена жена сънува, че се къпе във вана, това показва, че скоро ще забременее.
Ако неженена жена  сънува, че се къпе във ваната, това показва, че тя ще се тревожи за брака си.
Ако болен  сънува, че се къпе във вана, това показва, че  скоро ще се възстанови.
Ако бизнесмен  сънува, че се къпе във вана, това показва, че ще срещне трудности в бизнеса.
Ако затворник сънува, че се къпе във вана, това показва, че сънуващият скоро ще бъде освободен.
Ако турист сънува, че се къпе във вана, това показва, че сънуващият ще има инцидент по време на пътуването си.
Ако сънуваш, че си купуваш вана, това показва, че ще се разболееш. Да сънуваш мръсна вана или студена вода показва, че имаш скрита любов.
Ако сънуваш, че се къпеш гол във ваната, това показва, че искаш да разголиш тялото си и желаеш да имаш приятно сексуално преживяване. Това също така показва, че искаш да пречистиш ума си и да промениш себе си, както и че ще имаш повратна точка в живота.