sunovnik jenitba

Съновник Женитба – как се тълкува символиката на това да сънувам, че се женя?

Интерпретацията на съня за женитба зависи от сватбената сцена и от настроението ни, докато сънуваме. Женитбата насън отразява нашето отношение към брака, любовта и живота. Сън с женитба се присънва най-често на хора, на които предстои да сключат брак. Значението на тези сънища може да бъде различно, в зависимост от факта дали вече сме женени или не, както и от общото ни отношение към брака. Сънищата за женитба могат да отразяват нашите желания за щастлив семеен живот. Понякога те могат да се отнасят до някои промени в живота ни и до началото на нов жизнен цикъл. Такива сънища могат да бъдат и знак за отговорност и поемане на много задължения. Сънищата за сключване на брак също могат да представляват някои ограничения и загуба на свободата по някакъв начин. Сънищата за брак могат да символизират някои неща в живота ни, които стават стабилни и постоянни. Може би такъв сън означава появата на някои нови навици или ситуации, които стават част от живота ни.

sunovnik jenitba

Сънуването на женитба може да представлява нашия ангажимент или партньорство с някого или с нещо. Такъв сън може да бъде вид сбъднато желание, ако наяве мечтаем да се оженим. Мнозина биха го разтълкували и като начин подсъзнанието ни да ни каже, че сме срещнали този, за когото трябва да се оженим.

Женитбата в съня, в която се вричаме във вярност на настоящия си партньор може да символизира преглед и поставяне под въпрос на състоянието на връзката ни. Ако се женим за любимия си човек насън трябва да помислим как се чувстваме от това- щастливи  или недоволни?

Женитбата с бившо гадже насън може да ни подскаже, че сме се поучили от опита и сме приели края на връзката. Възможно е също така да разпознаваме приликите между миналата и настоящата ни връзка.

sunovnik jenitba

Сънят с женитба, на която някой друг се жени може да е свързан с въпроси, касаещи се до нашата независимост или ангажираност във връзка. Ако виждаме други хора да се женят е препоръчително да помислим за основните черти на характера на булката и на младоженеца и за това как те си взаимодействат помежду си. Това може да представлява опозиционни аспекти в самите нас, които се опитваме да приемем и да слеем.

Ако планираме сватбата си насън, това може да е знак за нашето очакване на този ден. Този сън може да отразява и нашите мисли за бъдещето и възможните сватбени планове, които сме правили. Този сън може да бъде и символ на подготовката ни за сериозна или постоянна промяна в живота ни.

Ако някой, когото познаваш се жени, този сън може да означава някакъв негатив, който идва по пътя ти. Може би скоро ще се сблъскаш с някои трудни предизвикателства и дилеми, и няма да знаеш как да намериш решението. Такъв сън може да посочи и приближаването на някои неочаквани проблеми.

sunovnik jenitba

Ако сестра ти се жени в твоя сън и особено ако си присъствал на церемонията, това  е много добър знак и може да предсказва началото на нова връзка с някой много мил и внимателен човек.

Ако твой приятел се е оженил в съня ти, такъв сън обикновено не е добър знак. Той може да е предупреждение за здравето ти и е препоръчително скоро да отидеш на лекар за медицински преглед.

 Ако все още си сам и сънуваш, че член на семейството ти се жени, такъв сън може да означава, че ти скоро няма да се ожениш.

Ако  се ожениш тайно в съня си, такъв сън може да означава, че напоследък се държиш небрежно и някои хора около теб са го забелязали и са започнали да клюкарстват за теб.

Ако сънуваш, че се омъжваш на олтара, подобен сън може да не е добър знак. Той може да предсказва нещо лошо, което се случва на  близък приятел. Понякога подобен сън може да бъде послание към теб, за да спреш изграждането на негативизъм, което води до конфронтации и дискусии с приятелите или партньора ти.

sunovnik jenitba

Ако си бил принуден да се ожениш в съня си, такъв сън може да означава удовлетворение от някакъв аспект от живота ти в близко бъдеще. Понякога този сън е знак, че си ограничен от щастието от хора, които имат лошо влияние върху теб.

Ако насън се жениш за някого, за когото не би трябвало, подобен сън може да е предупреждение да обърнеш внимание на поведението си. Може би напоследък се държиш глупаво или си взел някои ирационални решения.

Ако сънуваш, че партньорът ти се жени за някой друг, този сън е добър знак и е доказателство за силата на любовта, която споделяте един с друг.

Ако  бягаш от собствената си сватба, този сън не е добър знак и може да символизира, че се опитваш да избегнеш някаква постоянна ситуация в живота си. Може би означава колебания или нерешителност относно някои ангажименти, които си поел в реалния си живот.

Ако се ожениш и се появят някои конфликти или други проблеми, подобен сън е може би лош знак. Той може да разкрие някои проблеми, свързани с последователност, ангажираност и увереност.

Ако неомъжена жена сънува, че се жени, този сън има лошо подзначение и може да означава предстоящи негативни ситуации в живота й. Сънят може да предсказва някаква тъга или скръб. Може би този сън е знак за разочарование или неудовлетвореност по някои въпроси.

Ако сънуваш, че закъснееш за собствената си сватбена церемония, това вероятно е лош знак. Този сън може да предсказва някои финансови загуби и проблеми в близко бъдеще, както и да представлява неспособността ти да управляваш няколко неща едновременно.

Ако се съмняваш, че ще се ожениш в съня си, такъв сън може да е знак за твоята нерешителност. Вероятно хората те смятат за несигурен и нерешителен човек.

Ако се ожениш за чужденец в съня си, такъв сън може да не е добър знак и да предрече наближаващи лоши неща. Може би скоро ще се окажеш с някои проблеми, което ще ти бъде трудно да решиш.