sunovnik qica

Съновник Яйца – как се тълкува символиката на това да сънувам яйца?

Яйцата насън символизират плодородието, новите промени, раждането и творческите идеи. Сънят с яйца показва, че промяната предстои и то съвсем скоро. Според старите египетски съновници сънуването на яйца е свързано с живота и духовността, и често представлява нашият потенциал отвътре. Смисълът на този сън с яйца е да приложим знанията и опита си, които сме научили в живота си досега, за да можем да се справим с всякакви проблеми за в бъдеще. Общото тълкуване на наличието на яйца в съня е индикация за всички възможности в живота, които все още не са излезли на повърхността.

Яйцето е символ на ново начало в живота ни. То е положителна поличба. Колкото по-голямо е яйцето, толкова по-голяма е печалбата в живота ни. Да наблюдаваме напукани или счупени яйца в съня ни представлява чувство на крехко състояние в живота. От друга страна, може би започваме да се чувстваме щастливи в собствената си компания. Според Карл Юнг, сънуването на яйца често показва, че много планове трябва да се поставят по местата си, за да се изпълни истинската ни съдба в този свят. Добрите чувства към яйцето в съня често показват топли и страстни чувства към другите. Важно е да сме наясно с обкръжението си и да избягваме екстремни емоции. Сънуването на разбити яйца показва, че има част от нашата личност, която е невидима за другите и това трябва да бъде покрито, за да можем да продължим напред в бъдещето.

sunovnik qica

Ако сънуваме едно яйце в кошница, тогава този сън ще ни покаже, че имаме много опции в проект, който върви напред.

Ако кокошката не може да мъти яйцето, тогава нов старт на нещо ще бъде блокиран.

Спуканото яйце в съня показва, че трябва да разберем как ще контролираме живота си по-добре. Може би трябва да мислим за това, което казваме, преди да го кажем.

Да ядем яйца в съня си може да означава, че сме били изолирани или се крием далеч от другите.

Сънуването на кокошка, която мъти яйца показва, че нещо ще ни бъде дадено от работодател – може да е бонус или похвала.

Ако сънуваме няколко яйца в една кошница, тогава има вероятност да получим професионален напредък. Този сън също означава, че ще се върнем от една духовна криза и че сме изпълнявали цели.

sunovnik qica

Ако почукваме черупката на яйце с лъжица в съня си, това символизира основни неразрешени аспекти от живота ни, за да направим промяна.

Сънуването на готвене, пържене или ядене на яйца показва, че е време да си починем и да се възстановим, за да оправим вътрешните си чувства.

Беленето на яйцата насън означава, че предстоят нови стартове.

Наличието на яйчена черупка в съня е положително знамение във връзка с постигането на цел в живота ни. Това предзнаменование също показва, че ще продължим да се радваме на живота си.

Ако даваме на други хора яйца или готвим яйца за други, например под формата на закуска, това показва, че ще имаме удоволствието да подчертаем успехите на някого в бъдеще.

Ако хвърляме яйца по някого или ни замерват с яйца, подобен сън е напомняне, че трябва да помислим за чувствата на други хора, за да променим ситуация в живота си.

sunovnik qica

Ако лежим върху яйца в съня си, това показва, че сме задържани от нещо в живота си.

Ако печем торта и чупим яйца в купа, това означава, че ще мислим внимателно, преди да общуваме с другите. Този сън може също така да означава, че други хора ни виждат като лидер, когато не проявяваме непременно тази черта в будния си живот.

Сънуването на гнездо на птици с яйца показва, че е дошло времето да се направи това, което искаме в живота.

Птичите и кокошите яйца в съня са елемент от живота ни. Някои части от него може да се нуждаят от преразглеждане, когато се подхожда към проблем на работното място.

Ако сънуваме патешки или гъши яйца, това показва, че просперитетът ще дойде скоро при нас.

Яйцето от пъдпъдък символизира пищен начин на живот.

Сънуването на щраусово яйце означава, че ситуация, която е била в застой, трябва да продължи напред.

Яденето или виждането на яйца на чайка се счита за съобщение, че нещата в живота ни са задоволителни и щастливи.

Яйцето от токачка в съня е свързано с ново начало и нещата на работното място ще се обърнат към по-добро.

Яденето или виждането на яйце от фазан  е свързано с детството ни и често показва избягване на растежа и промяната. Може да сме се опитвали да се откажем от другите, за да избегнем конфликт.

sunovnik qica

Ако посетим супермаркет или магазин, за да си купим яйца насън, показва, че се опитваме да подобрим вътрешната си сила в условията на труден конфликт, с който ще се сблъскаме.

Ако продаваме яйца на пазара, това показва, че ще вземем под внимание мрежа от приятели около нас.

Ако сънуваме пържено яйце, то това показва, че може да се опитваме да се откажем от другите и е важно да поддържаме стремежа си за бъдещо вдъхновение.

Ако сънуваме птицеферма с цел да произвеждаме яйца, това показва, че имаме нереализиран потенциал в работна ситуация.

Ако разлеем яйчни жълтъци или  ги видим в съня си, това показва, че е вероятно да изпитаме трудности за известно време.

Яденето или пиенето на сурови яйца означава, че трябва да признаем, че има някаква трудна ситуация, с която трябва да се справим и се крием далеч от другите.

sunovnik qica

Сънуването на яйчен белтък  показва значението на изцелението, което ще ни направи по-добри.

Ако сънуваме, че добавяме сол към яйцето, тогава този сън представлява значението на „изчистването на старото, за да се направи път за новото.”

Ако яйцето е преварено, това  показва, че трябва да подхождаме към връзката си с повече енергия и внимание.

Маринованите яйца в бурканче  подсказват, че дългосрочната печалба е на хоризонта  и е време да поемем контрола над съдбата си.

Ако сънуваните яйца се намират във вода или в тиган, това показва, че се изчистваме за нов растеж и трябва да се подготвите за промяна.