съновник родител

Съновник Родител – как се тълкува символиката на това да сънувам родител?

Използването на съновник за тълкуване на сънища е често срещано, още повече, че това е започнало преди векове и се е смятало за изкуство. Мнозина са любопитни да проверят значението на своя сън и за целта се допитват до съновници, съдържащи разяснения и за най-странните и объркани неща, които хората са сънували.

Още в Древен Китай сънищата са били смятани за реалност, тъй като се е вярвало, че по време на сън човешкият дух е свободен и той има възможността да общува с боговете и да пътешества. Именно тези пътешествия на свободния дух Шен хората наричат сънища. За тълкуването им са важни както мястото, на което се е намирал спящият по време на пътешествията на духа, така и правилните тълкувачи, които да владеят изкуството на разгадаването.

Сънуването на починал любим човек като родител или роднина вероятно ще бъде символично, също като сънищата за смъртта. Сънуването за починали близки помага да се преодолее скръбта и човек да се справи със загубата. Това не е действителен духовен контакт или „реален” в най-строгия смисъл.

Ако сънуваш родител, който е починал отдавна, това означава, че си на път да направиш грешка или че ще извършиш несправедливост или глупост. Ако ти се присънят мъртвата ти майка или баща, това се тълкува като знак, че имаш нужда от мъдър съвет и подкрепа, защото се намираш в труден период от живота си.

От друга страна, ако сънуваш живите си родители починали, това е добър знак. Той предвещава, че те в действителност ще се радват на дълъг живот и крепко здраве, а за себе си ти ще получиш мъдър съвет, от който ще е добре да се възползваш.

съновник родител

Ако ти се присъни родител, с когото се караш в съня си, значи трябва да внимаваш, защото наяве ще направиш погрешна стъпка.

Когато видиш родител насън, това означава, че някой от семейството ще има повод за празнуване.

Ако сънуваш, че ти самия си родител, това означава, че се нуждаеш от помощ или от добър съвет.

Ако се караш насън с някои от родителите си, бъди внимателен, защото има опасност в реалността ще правиш погрешна стъпка.

Когато видиш насън родителите си, това е хубав знак, защото се смята, че някой в семейството ти ще има повод за празнуване.

Присънването на чужди родители вещае подкрепа и признание от колеги, но ако тези хора възприемеш за свои родители, това не е добра поличба, тъй като означава, че ще те изпреварят, ако не побързаш.