sunovnik celuvka

Съновник Целувка – как се тълкува символиката на това да сънувам, че се целувам?

Сънуването на целувки е нещо често срещано. Когато става въпрос за целуване в сънищата, има няколко различни вариации. Например, може да се целува насън майка, бивше гадже или нечия ръка и всички тези сънища да имат различни значения. За да се разтълкува един сън с целувка, трябва да се обърне внимание на подробности като например: кой ни целува, къде по тялото са целувките, какъв е видът на целувката, какво е емоционалното ни състояние по време на целувката и т.н.

Целувката насън може да символизира страст, желание, измама, уважение, лоялност и много други чувства. Единственият начин да знаем със сигурност какво означава нашият сън е,  да се запитаме: как се чувствах по време на съня? Чувство на страх в съня означава, че сънуващият преживява съмнение в себе си в будния си живот. Агресията символизира потиснато сексуално желание. Чувството на любов в съня означава, че избягалите ни емоции ще ни вкарат в беда в будния ни живот. Сънуването за любов означава, че любовта в будния ни живот е силна и се е разляла в безсъзнанието ни.
Зигмунд Фройд, психоаналитикът, който изследва сънищата и подсъзнанието, твърди, че сънищата са форма на потиснато желание. Неговата теория гласи, че емоциите, които потискаме в будния си живот, се изливат в сънищата ни.

sunovnik celuvka

Целуването на някого по устните в съня е форма на духовна комуникация. Целувката по устните може да се тълкува като начин за запечатване на споразумение. Ако копнееш за нещо в съня си, това означава, че скоро ще имаш възможност да получиш това, което искаш. Ако сънуваш, че целуваш конкретен човек, това може да символизира няколко различни неща. Зависи от това кой е този човек.

Ако целуваш чужди съпруг или съпруга по устните в съня си, вероятно искаш да си в нова връзка, но не непременно с тази конкретна личност. Сънят може да означава, че ревнуваш това лице, а също така и че мамиш, когато става въпрос за отношенията на други хора и че не показваш  почтеност по отношение на ситуация.

Ако целуваш непознат, това може да е признание, че нещо липсва от живота ти. Липсващото нещо може да бъде любов или специална връзка или нещо друго. Целуването на непознати е символ на приемане. Ако непознатият те целуне, той представлява самооткриване и символизира това, че ти липсва ключов атрибут в живота.

Ако целунеш някого, когото не харесваш, това може да означава, че някой се опитва да те накара да направиш нещо, което не искаш.  Това може също да означава, че отказваш да приемеш нещо, както и че има измама или предателство са в ход.

Френската целувка насън показва, че трябва да изразяваш емоциите си по-честно и се нуждаеш от повече страст в живота си.

Ако целуваш или те целува близък приятел, това може да означава, че му се възхищаваш и го уважаваш. Целувката в съня представлява вашата силна връзка. Това може да означава, че искаш нещо повече от него. Този сън може да бъде провокиран от подсъзнанието ти, което ти казва, че изпускаш нещо в живота си, особено любовта.

Сънуването на целувка със собствения ти романтичен партньор може да означава, че имаш нужда от повече романтика в отношенията ви. Липсва ли романтиката във връзката ви? Сънят може да представлява и силното ти желание и страст към него/нея. Ако наблюдаваш как партньорът ти целува някой друг в съня ти, това представлява  тенденция към невярност или измамно минало.

Ако целуваш брат си или сестра си в съня, това може да представлява специалната ти връзка с тях. Сънят може да означава, че  имате добри отношения.

Ако целуваш майка си насън, ще имаш голям успех в живота и в бизнеса. Това може да означава, че ще бъдеш почитан, обичан и уважаван от другите човек.

sunovnik celuvka

Ако целунеш дете, това представлява щастлив семеен живот или събиране. Ако детето е твоето собствено, това означава твоята любов към него. Сънят може също да означава, че то се нуждае от теб.

Ако целунеш някого, когото едва познаваш насън, може да имаш чувства към този човек. Ако чакаш в далечината, за да видиш човека в съня си, това може да означава, че копнееш за романтика в реалния си живот. Ако целунеш някого, към когото имаш малък интерес, това може да означава, че се чувстваш неудобно за някакъв аспект от живота си.

Целуването на луд насън може да означава, че ще направиш лоши решения или преценки в живота си.

Целувките по определена област на тялото имат различни символични значения.

Ако целунеш нечия ръка или някой те целуне по ръката в съня ти, това може да означава, че чувстваш уважение и комфорт, когато си с този човек. Този сън може да е знак за лоялност.

sunovnik celuvka

Ако целунеш някого по челото или някой те целуне там в съня ти, това може да означава, че не си доволен от действията му или че той е недоволен от твоите.

Ако целуваш някого по бузата или те целуват там, това означава, че се възхищаваш този човек. Тази целувка представлява приятелство, лоялност, уважение, учтивост и почит.

Ако целунеш някого по врата или някой те целува по шията, това може да означава, че се поддаваш на желанията и потребностите си. Този сън е символ на похот и желание или показва, че копнееш за страст.

Ако целунеш някого по краката, това може да означава, че си смирен. Това е знак за смирение и уважение. Ако човек те целуне по краката в съня ти, това означава, че те уважава и се чувства удобно с теб.