- Advertisement -
Сватби

Булчински букет брошка – хит в модерната сватба

bulchinski buket broshka hit modernata svatba

bulchinski buket broshka hit modernata svatba

Сватбената мода непрекъснато кара дизайнерите, стилистите и цветарите да измислят нещо ново и оригинално. Представяне ви булчински букет брошкахит в модерната сватба и най-новата тенденция, която е олицетворение на искреност, чистота, невинност и чувство за стил едновременно.  В деня на сватбата си всяка булка мечтае да изглежда неотразимо и да се открои на фона на останалите момичета, които в същия този ден създават ново семейство. Благодарение на красотата и не-тривиалността, използвани при създаването на тези букети от материали като ленти и брошки, те са несравнимо допълнение към на образа на булката. Тези аксесоари не могат да останат без внимание, заради камъните и металите в цветния блясък на брошките, а цветовата гама на букета може да бъде всякаква.

Булчински букет брошка – модерен и изискан аксесоар

bulchinski buket broshka bql moderna svatba fotografiq

Подготовката за сватбата отнема много време и сили. Всяка подробност трябва да се обмисли. Разбира се, първите неща, от които трябва да започнете, е изборът на тематика, декорация и рокля за предстоящия тържествен ден. Избирането на булчински букет, който ще държите в ръцете си по пътя към олтара също е трудно. Бъдете оригинални и се различете от традиционните свежи букети с цветя, които бързо увяхват и остават не толкова красив спомен от сватбения ден. Няма да сбъркате, ако заложите на  актуалните булчински букети брошка – оригинални аксесоари, изработени от различни материали, които обикновено не се използват по флорален дизайн.

Стилен букет, в който ще се влюбите

bulchinski buket broshka svatba cvetq ideq

Изборът на сватбен букет трябва да бъде съобразен с вкуса на булката, обстановката и кройката на роклята. Традиционните цветя не винаги отговарят на тези изисквания. Сферичните булчински букети с брошка се правят на ръка и са изцяло нова тенденция в ръчната изработка на флорален дизайн. Те приковават към себе си погледи на възхищение. И това не е изненадващо, защото основата им са блестящи в переливащи от светлината орнаменти, инкрустирани с камъни. Достатъчно широко в композициите се използват лента от сатен или от коприна, органза, дантела, перли, искрящи кристали и мъниста с различни форми и размери. Благодарение на тези елементи в декора, булчинският букет с брошка успява да достигне до блясък и шик.

Цветен булчински букет брошка

svatba bulchinski buket broshka cvetq fotografiq

Блестящ кръгъл булчински букет с бели брошки

svatba bulchinski buket broshka kristali moderen

Бял каскаден булчински букет с кристали, перли и цветя

svatba bulchinski buket broshka cvetq moderen bql

Малък кръгъл булчински букет с цветни брошки

bulchinski buket broshka svatba cvetq fotografiq

Булчински букет в лилаво и бяло с цветя и брошки

bulchinski buket broshka svatba cvetq bqlo lilavo

Изискан булченски букет брошки

bulchinski buket broshka beli cvetq svatba ideq

cvetq bulchinski buket broshka svatba ideq

cvetq cherveni bulchinski buket broshka svatba ideq

bulchinski buket broshka beli lilavi sini cvetq svatba

svatba bulchinski buket broshka cvetq lilavo bqlo

morska svatba bulchinski buket broshka cvetq sinio bqlo

svatba ideq bulchinski buket broshka cvetq bqlo