Сватби

Уникални места за сватби

svatbi mesta biblioteka mladojenci bulka gosti

В която и държава да се намирате, тя със сигурност притежава своите уникални места за сватби. И ако в момента главата ви е „гръмнала“ от мисли за големия ден, може би идеите ви не са в разцвета си. Затова идваме с няколко свежи и единствени по рода си места, на които можете да се вречете във вярност на любимия. Сигурни сме, че малко двойки са се сещали за тях.

Уникални места за сватби

mesta za svatbi kashta gora bulka priroda

Изберете къде да бъде незабравимото ви тържество с тези няколко идеи за места за сватби. Освен това печелите голям бонус, местата, които сме ви показали почти нямат нужда от декорация, защото са достатъчно красноречиви и внушителни.

Места за сватби, които впечатляват

mesta za svatbi masi stolove muzei skelet jivotni

Музеят е едно от уникалните места за сватби, което можете да изберете.
Помислете за музей, различен от музей на изкуствата, препоръчваме да заложите на исторически природонаучен, градски, въздушни и космически музеи, дори детски музеи. Още по-впечатляваща ще стане церемонията и празненството ако по това време има и изложба (като един страхотен скелет на динозавър). Съвет: Ако сте заинтересувани от церемония в музей, попитайте дали персоналът може да осигури разходка с гид за вашите гости по време на коктейла.
На снимката е природонаучен музей Фернбанк (Fernbank), в Атланта

mesta za svatbi sgrada gosti bulka arhitektura

Старинна историческа постройка
Различни места за сватби биха могли да бъдат подходящи. Достатъчно е да са с историческа или друга стойност и с внушителна архитектура. Например бивши складове, манастири, фабрики, дворци и дори самолетни хангари могат да се отдават под наем за вашето парти. Добавянето на цветя и декор в едно нетрадиционно и сурово пространство създава красив фон и атмосфера. Някои реновирани сгради се използват за различни събития на фирми. Имат възможността да се изградят временни удобства (като кухня). Съветваме ви ако искате да организирате празненството си в подобно помещение, където обикновено не се провеждат събития, да потърсите помощта на дизайнер и организатор на сватби.
На снимката е градският музей на мелницата в Минеаполис.

svatbi mesta botanicheska gradina cvetq mladojenci

Консерватория или ботаническа градина
Ако винаги сте си мечтали да се омъжите заобиколени от много цветя, представете си сватба в местната ботаническа градина, оранжерия или градински център. Много градини имат красиви фонтани, озеленени алеи, перфектно поддържани цветни лехи или ефирни парникови пространства, където можете да се ожените. С наличието на високи, стъклени тавани и естествена зеленина, няма да има нужда да се поставят много декорации. Вариант е да добавите малко ароматни свещи (ако е позволено) и стъклени предмети.
На снимката е консерватория Плантера в западен Блумфийлд, САЩ

mesta svatbi korab qhta bulka more

В голяма лодка, яхта или кораб
Какво мислите? Ние мислим, че определено ще ви върви по вода. Гостите и вие самите ще бъдете пленени от разнообразните пейзажи, на които ще имате възможността да се омъжите. Фотографът също ще ви благодари за предоставените променящи се „декори“ през целия ден. Не е задължително да сключвате брак в открито море, ако не искате да пътувате на дълги разстояния, можете да се разходите до близкото градче. А ако лесно хващате морска болест, но ви харесва идеята, вариант е да наемете за ден някой исторически кораб, акустирал завинаги на брега.
Снимката е от северна Каролина

Inline
Inline