Сватби

Дантелени булчински рокли от YolanCris 2015

bulchinski-rokli-YOLANCRIS-dantela

bulchinski-rokli-YOLANCRIS-dantela

Представяме ви колекцията с дантелени булчински рокли от YolanCris 2015 в която дизайнерът показва значението на определението „да бъдеш различен“.  YolanCris представи най-новите си уникални модели по време на Булчинската седмица в Барселона. Колекцията включва изискани ръчно изработени дизайни, изтъкани единствено и само от европейски платове. Ако си мечтаете да се пристъпите по бялата пътека към олтара, облечена в нещо шик и предвечно, YolanCris ще ви предложи много прекрасни и различни възможности, от които да изберете.

Дантелени булчински рокли от YolanCris 2015

danteleni bulchinski rokli yolancris 2015

YolanCris като че ли твори с една крачка напред. Моделите на роклите му създават усещането, сякаш прозират през вида на булката. Загадъчно прозрачните материи изглеждат просто зашеметяващо, но по разбираеми причини едва ли ще бъдат облечени от изтънчени дами. За сметка на това, последователките на модата направо ще се влюбят в тях. Ако скоро ви предстои сватба и искате да изглеждате неповторимо в този специален празничен ден, разгледайте галерията по-долу. И ако си мислите, че вече сте видяли всички възможни сватбени рокли, просто погледнете тези. И помислете отново.

YolanCris 2015 – провокативни и шик

danteleni bulchinski rokli yolancris

Булките, облечени в някои от моделите дантелени булчински рокли от YolanCris 2015 са модерни и самоуверени млади дами, които харесват себе си и тялото си и искат смело да заявят това.  Дизайнерите Yolanda и Cristina извисяват висшата мода до усещане за артистична чувствителност чрез деликатна прозрачност. Те използват цялата си креативност и майсторство на ръчната изработка в моделите си. По този начин успяват да създадат колекция, която се отличава със своята класа. Сигурни сме, че моделите на роклите и прозрачните материи ще ви харесат. Пожелаваме ви да бъдете най-красивата булка и да изживеете най-прекрасния сватбен ден!

Дантелена булчинска рокля от YolanCris 2015

danteleni bulchinski rokli fotografiq dalag rakav yolancris

Провокативна и смела дълга булчинска рокля от дантела

yolancris danteleni bulchinski rokli

Булка с бяла рокля с дълъг ръкав и ръчно изработена декорация 

fotografiq dalag rakav yolancris danteleni bulchinski rokli

Булчинска рокля с дълъг ръкав, колан и декорация

fotografiq roklq bulchinska YolanCris dantela kolan

Булчинска рокля с дантелена горна част и дълги ръкави

svatbena roklq dalag rakav dantela prozrachna fotografiq

yolancris bulchinski rokli dantela dalga fotografiq

dantela svatbena roklq dalag rakav kolan fotografiq

bulchinska roklq dalag rakav broderiq dantela

roklq dalag rakav bulchinska dantela prozrachna

fotografiq bulka roklq dalag rakav yolancris

Inline
Inline