maksi roklq

Това, което със сигурност трябва да притежава една жена за летния сезон на 2015, е макси рокля в свеж принт. А, ако сте от тези, които отбягват макси дължините, защото си мислят, че са много претенциозни и не могат да се носят по много различни начини, то ние сме тук, за да опровергаем това ваше твърдение. Макси роклята е женствен и много привлекателна начин да разнообразите гардероба си и да вкарате нови визии само с една единствена рокля. За да носите макси рокля ви трябва само повод. Какъв ще е той решавате само вие. За пример сме ви подготвили 4 колажа за 4 различни ситуации. Използвали сме една рокля като в различните случаи сме добавили само подходящите аксесоари.

4 летни визии с макси рокля

maksi roklq za navan

1. На чист въздух

Най-популярните украшения за дългите рокли в бохо стил в продължение на няколко години са в полза на музиката или арт-фестивалите на открито. Ето защо стилът бохо отскоро не излиза от мода, а с настъпването на горещия сезон, флоралните щампи и детайли са от велур и бродерии.

 

 

maksi roklq za ofisa

2. В офис среда

Много хора често се чудят какво да облекат с макси рокля за офиса. Елегантният блейзър в ярък цвят и класически обувки с ниски токове или мокасини ще предадат на удобната рокля по-официален вид. Това се превръща в отлична алтернатива за костюма с панталон в горещото време. Ако желаете, можете да допълните към роклята кожен колан в цвета на бейзъра.

 

 

maksi roklq za plaja

3. На плажа

Къде да поставим най-силно този въпрос, ако не на почивка на морето. Там, всъщност, въпросът вече не е от значение. Макси роклята е незаменима дреха в курорта. Дългата рокля може да се носи и на плажа и вечерта на парти с токчета и хубави бижута, поставяйки я точно на върха след бански костюм по време на сиестата. И разбира се, че ще бъде най-добрият избор за романтичен фотосесия на плажа по залез слънце.

 

maksi roklq za teatar

4. На театър

С какво да носите макси роклята вечерта на важно събитие? С подходящ избор на хващащи окото аксесоари, тя лесно се превръща в перфектно вечерно облекло. Театър, вечеря в ресторант, тържествено събитие на червения килим – една дълга лятна рокля е още по-актуална от всякога под прикритието на нощта.