Сватби

Идея за елегантна сватба с персонални елементи

ideq za svatba

ideq za svatba

Ето една идея за елегантна сватба, изпълнена с вдъхновяващи предложения и проекти, ръчно изработени с желание и търпение от развълнуваната бъдеща госпожа. Хубаво е, когато булката знае колко важно е да създаде персоналност в сватбения си ден. Когато тя има уменията и идеите да създаде творения, които да показват нейния почерк, няма как да не бъде звездата на празненството и всичко наоколо да се свързва с нея.

Идея за елегантна сватба с персонални елементи

ideq za svatba

Ако искате сватба в интимен кръг, която да ви отразява като двойка, добавете неща и детайли, които да напомнят с нещо за вас. Създайте романтична и спокойна елегантна атмосфера в тържествения ден. Нека гостите ви се почувстват удобно и добре дошли на тържеството. Вземете заедно решенията относно всеки детайл, свързан със сватбата – така или иначе всички решения от тук нататък ще бъдат общи. А какво по хубаво начало от деня, в който ще отпразнувате любовта си и започването на нов съвместен семеен живот.

Ръчно изработени детайли

ideq za svatba

Направете така, че сватбената церемония да ви отразява като двойка – все пак няма други като вас и искате това да личи, нали? От индивидуалните и лични сватбени обети, до тостовете от близки и роднини, в които се споменават забавни или сантиментални лични преживявания и описания на булката и младоженеца. Нека обстановката да е весела, така че всеки един от гостите да успее да се позабавлява. Правилно подбраният музикалният фон помага много в този случай.

ideq za svatba

Нежните цветове като кремаво, бяло, златисто, румено и тревисто зелено са по-неутрални като нюанси и придават елегантност на цялата обстановка. Сръчните и креативни младоженци могат да организират елегантна сватба с персонални елементи като ръчно написани калиграфски покани, използване на боядисани листа в един от основните цветове като картички за масата, върху които ръчно да изпишат имената на гостите и други. В подаръчните торбички може да зарадвате приятелите си с домашно приготвени сладкиши от свекървата и тъщата, например.

Сватбена торта за гостите на тържеството

ideq za svatba

Красива цветна декорация върху масите и столовете

ideq za svatba

ideq za svatba

ideq za svatba

ideq za svatba

ideq za svatba

ideq za svatba