Сватби

Идея за сватба ориентирана към детайла

ideq svatba buket cvetq

Когато големият ден е пълен с капризни елементи, малките детайли са почти невъзможни да се пропуснат, затова имате нужда от идея за сватба ориентирана към детайла. Множество животински фигурки, аксесоарите по булката, и включването на пръскане с водни пистолети по време на химна и церемонията, вместо ориз са само началото на изненадите.

Идея за сватба с креативни детайли

svatba ideq masa dekoraciq cvetq chashi

Тази идея за сватба на младоженците, определено доказва, че  са креативни и имат страхотно чувство за хумор. Един от най-смешните детайлите беше сватбената торта, в която булката е в нея и младоженеца се опитва да й помогне да излезе. Дори и да се нараните по време на „каскадата“, не се притеснявайте – сватбената рокля ще покрие белега (ако е дълга).

Идея за сватба за красив и незабравим ден

ideq svatba bulka mladojenci gosti ceremoniq

Друга чудесна идея за сватба е да напишете красиво „обяснение в любов“ или просто нещо нежно и чувствено за вашия бъдещ съпруг. Разбира се и мъжът би било хубаво да го направи. Можете да му предложите всеки от вас да напише нещо от сърце или да го изненадате. Помислете за това, което бихте искали да му напишете, най-малко един месец преди сватбата. Тогава би трябвало повечето важни детайли и ангажименти да са уредени и ще можете да съсредоточите ума и сърцето си в изливането на емоции на лист хартия. Опитайте се да не се тревожите за самото писане. Настроението е най-важният аспект по пътя към красиво написана реч.

ideq svatba obuvki pokani

Останете насаме със себе си и не споделяйте написаното (с най-добрата си приятелка, колкото и да ви се иска отвътре), преди да сте напълно готови с писанието. Така ще се освободите от евентуалното влияние от тяхна страна. Спомнете си момента, в който осъзнахте, че сте влюбени или мястото на което сте се запознали. Изпитайте отново чувството, което ви е обзело тогава и редовете ще се „родят“ от само себе си. Можете да споделите и вашите надежди за съвместния ви живот заедно, за това как си представяте да изживеете приказката си. Знайте, че каквото и да напишете, щом е от сърце, бъдещият ви съпруг няма как да остане равнодушен. Ще разтопите сърцето му завинаги (макар, че вече със сигурност сте го направили, но още веднъж не е излишно).

Елегантни и семпли аксесоари в косата на булката

ideq svatba bulka pricheska cvetq

 Младоженците пред къщата на булката 

ideq svatba destinaciq fotografiq mladojenci

 Идея за сватба за декорация на маса с горски цветя

ideq svatba masa dekoraciq fotografiq cvetq chashi

ideq za svatba bulka fotografiq mladojenci gosti ceremoniq

ideq za svatba roklq buket bulka

svatba ideq masa dekoraciq mladojenci chashi

svatba ideq mladojenci praznenstvo gosti

svatba ideq restorant praznenstvo fotografiq gosti