Сватби

Какво да облечем на плажна сватба

svatba na plaja

svatba na plaja

Какво да облечем на плажна сватба? 5 колажа за идеи за визии за сватба на плажа. И така вече сме в средата на летния сезон, когато се случват в живота на всеки един от нас невероятни неща. Едни са на сафари, други отиват на летен круиз с кораб, трети решават да скачат с парашут, а най-близката ви двойка, решава да най-сетне да направи нещата официални и ви пращат симпатична картичка, с която ви канят на сватбата си! Колко вълнуващо! От колко време сте чакали за тази новина! Каква ли ще е роклята на булката? Ами на шаферките? Ами вашата!?!? Спокойно! Булката е решила да ви улесни малко с този проблем и е сложила дрескод за сватбата, като се оказа, че ще е лежерен и подходящ за плаж. Е, роклята ви също се очаква да бъде лятна. Може би, това отново няма да ви улесни? Ние от LAZARA, решихме да ви помогнем с тази сложна задача и сме ви подготвили 5 колажа на визии за плажна сватба, които можете да облечете. И започваме с…

Визии за плажна сватба

svatba na plaja

No 1 – Слънчево жълто

Жълтата рокля е добра идея за подобно събитие. Най-вече защото има малък шанс да се дублирате с роклите на шаферките, защото в повечето случаи те са предпочетени в по-нежни и бледи цветове. Жълтият цвят олицетворява щастието и винаги носи настроение. Ако се чудите с какво да я комбинирате – едни сандали и чанта клъч са абсолютно достатъчни за този весел цвят. Можете да добавите и няколко гривни на едната ръка, за повече „блинг“.

svatba na plaja

 

No. 2 – Лятна черна рокля

Малката лятна черна рокля винаги може да дойде на помощ, ако не можете да намерите по-добро решение на проблема. Макар и да се отбягват да се носят тъмни цветове на сватби, една добре разкроена и с подходящите аксесоари рокля няма да изглежда никак траурна. Изберете си рокля с по-изрязан гръб и открити рамене. За аксесоари заложете на светлите цветове. Например чанта клъч с бели цветя, бяло масивно колие и т.н.

svatba na plaja

 

No. 3 Бежови нюанси

Да добавим и нещо в стил Кари Брадшоу. Една бежова рокля със сандали на висок ток и небесно синя чанта клъч е нещо, в което виждаме класическата героиня от „Сексът и градът“ да носи на сватба. Най-вероятно косата и ще е бухнала на ситни къдрици. Другият вариант за фризура са лъскави и дълги меко падащи вълнички в стил „калифорнийско момиче“.

svatba na plaja

No. 4 – Пясъчна фигура

Понякога най-добрата визия е тази, която се слива с интериора, в случая екстериора. Дългата рокля до земята със сандали на висок ток в с бежова чанта клъч – може да ви превърнат в една гордо крачеща морска богиня.

svatba na plaja

No. 5 – Лазурни цветове

И ако ще посягаме към цвета на пясъка за подходящ тоалет, защо да пропускаме и цветовете на лазурното море. Пастелното синьо е класив и нежен цвят и за плажна сватба е превъзходен избор. Съчетайте я с клъч под формата на кристал, пантофки и сребърно колие.