Сватби

Идея за нестандартна сватба в червено

ideq za nestandartna svatba v cherveno fotografiq
77views

Идея за нестандартна сватба в червено

С подобна идея за нестандартна сватба в червено, тържеството става едновременно дръзко и красиво. Изборът на булчинска рокля в цвят бордо е романтичен, елегантен и показва отношението на младоженците към традициите. Така че, ако и вие сте двойка непослушни ексцентрици, които не робуват на стериотипите, това предложение вероятно много ще ви допадне. Вземете доза вдъхновение за едно невероятно и различно сватбено празненство.

Идея за нестандартна сватба в червено

червена сватбена рокля

Както добре е известно, цялостната идея за сватбеното тържество се подчинява на булчинската рокля. Тя обикновено е първото и най-важно нещо, което вълнува бъдещата госпожа и служи за отправна точка на цялостната декорация на празничното събитие. Съвременните тенденции позволяват всякакви идеи за нестандартна сватба, в която младоженците могат да направят деня си изцяло според своите разбирания и стил. Традициите не са това, което бяха. В съвременния свят, младите хора създават нови тенденции и следват различни правила. Булчинският воал вече не е задължителен аксесоар, нито белият цвят на роклята. Елегантна и изискана рокля в червено ще отива на всяко лошо момиче, решило да се врече във вярност на своя любим мъж.

Страст и червено

сватбена рокля годежен пръстен

Всяка самоуверена модерна дама, която смята белия цвят за прекалено преекспониран и не се вижда, покрита от глава до пети в него, може да си избере сватбена рокля, с която смело да се разходи и върху Червения килим и да изглежда ослепително. Понякога именно наличието на цвят, различен от стандартния, е достатъчно. Всеки друг детайл би бил просто излишен.

идея за сватбена декорация

Невероятната декорация от трепетлика, мъх, местни цветя, пейки от естествено дърво в интимното пространство на брачната церемония, създават усещане за естествен, природен фон на тържеството. Пътеката е осветена с големи фенери и малки цветни аранжировки.

сватба в червено

Декорация в червено, като този основен цвят присъства не само върху роклята на булката, но и в цветната аранжировка навсякъде около младоженците.

идея за нестандартна сватба ресторант декор

Обстановката на приема след церемонията също е изключителна – в кънтри шик стил с мебели от тъмно дърво. Преработени дървени полилеи са закачени на различна височина, облечени с множество свещи и зеленина, като по този начин създават романтична обстановка и осветяват залата.

сватбена декорация на маса

Масите са декорирани в нюанси на слонова кост и тъмносиво с невероятни стъклени елементи от старо злато. Букетите от ружа и мащерка създават омайна ароматна украса върху масите.

идеи за сватбена украса

Всяка от масите е декорирана с уникален дизайн и есенни цветове – дълбоки алени, червени, оранжеви и златни, а всички налични цветя и листа наоколо празнуват сезона.

сватбена декорация с цветя

dekoraciq cvetq ideq za nestandartna svatba

сватбена декорация

сватбена декорация на масите

Идеи за сватбена декорация

булчински букет от бели рози и божури

идеи за декорация на сватба