Сватби

Колекция шаферски рокли

shaferski rokli oficialni kolekciq drehi

shaferski rokli dantela fotografiq kasi oficialni

Скъпи бъдещи булки и шаферки, представяме на вашето внимание колекция шаферски рокли, подходящи за сватба или друго официално събитие. Наясно сме с вълненията и въпросите, които съпътстват избора на подходящо облекло за най-близките до булката дами – дали всички момичета трябва да носят еднакви или може и различни рокли, какви са подходящите цветове, дълги или къси трябва да са те и т.н. Сега ще опитаме да изясним това и да дадем някои отговори на всички шаферки и булки.

Романтична колекция шаферски рокли

shaferski rokli  prezramki fotografiq oficialni drehi

Чест е да бъдеш поканена за шаферка на своя приятелка или роднина. Ако приемете поканата трябва да се на ясно, че титлата носи и  определени задължения. Добре е да откажете учтиво и навреме на булката, ако смятате, че няма да се справите, нямате времето или средствата за този ангажимент. Това е по-добре, отколкото всички да разчитат на вас, а вие да се откажете в последния момент или да се отнесете не достатъчно отговорно към задълженията си. А ето и основните пет правила, ако искате всичко да премине гладко и празнично.

За незабравими приятни спомени в сватбения ден

fotografiq shaferka rokq prezramki dantela cherna oficialna

1. Не се оплаквайте за избраните от булката шаферски рокли. Не забравяйте, че това е нейния „голям ден“ и ваше задължение е да я правите щастлива, а мрънкането би развалило цялостната идея, нали? Направете усилия и облечете дрехата за няколко часа, ако това ще спести излишни драми в напрегнатия ден.

2. Не изпускайте крайния срок за поръчката и пробите на роклята си. Това ще създаде напрежение, а може би и допълнителни разходи, с които ще натоварите излишно булката.

roklq shaferska fotografiq edno ramo prezramka kolan cepka

3. Не пропускайте репетицията и организационните събития преди сватбения ден.

4. Не игнорирайте булката и уважавайте нейните желания.

5. Бъдете полезна и помагайте. Бъдете активна и на разположение до края на тържеството.

roklq oficialna shaferska dantela dalga fotografiq

Сигурни сме, че ще се съобразите с тези съвети и ще се справите блестящо с ролята си на шаферка. Разгледайте колекцията шаферски рокли, която сме сигурни, че ще се хареса както на булката, така и на вас. Всеки дизайн е специален по свой собствен начин и се надяваме, че ще изберете най-подходящата за вас и няма да ви се наложи да правите компромис относно правило номер 1.

roklq rozova shaferska dalga kolan prezramki fotografiq

Къса шаферска рокля с дантела и презрамки

kasa shaferska roklq fotografiq dantela

Лека и ефирна дълга шаферска рокля

roklq shaferska fotografiq dalga prezramki

Стилна рокля с бюстие и колан за красиви шаферки

roklq bustie shifon shaferka kolan cepka

roklq dalga bustie shaferska fotografiq oficialna

dalgi rokli shaferski cepka bustie prezramki

rokli shaferki oficialni dantela bustie fotografiq