Звездни диети

диетите на звездите

диетите на звездите

Тези звездни диети ни убеждават, че добре изглеждащият външен вид е всичко за известните личности. Всички искаме да изглеждаме добре, но наддаването на 2-3 или 5 килограма за тях може да означава изгубване на работата, защото са под постоянния натиск на капризната и взискателна публика. Разбира се, за спазването на всички изисквания на диетолозите им се иска голяма доза воля и търпение. Ако и вие сте снабдени с тях, можете да постигнете много добре изглеждащи резултати.

Звездни диети за взискателни дами

диетите на звездите

Една от много звездни диети, които практикуват известните личности и която сме решили да ви покажем, е базирана на идеята за засилване на метаболизма. Мислите си, че не е възможно да ядете колкото си искате и да отслабвате? Грешите. Оказва се, че тактиката на Джесика Бийл е да яде минимум 5 пъти на ден, за да отслабне. И го постига! Поклон! Част от менюто и включва обезмаслено кисело мляко, риба и птиче месо съчетани със зеленчуци, а между храненията си включва различни плодове.

Паул Дийн издава друга тайна по отношение на всички звездни диети. Споделя, че успешният път към отслабването се дължи на умерените порции и бавното хранене. По този начин лишава тялото си от стреса от думата „забранено“. Тя с удоволствие похапва от тортата на баба си но по няколко хапки само.

Звездни диети за красив и здрав външен вид

диетите на звездите

Кокосовата вода е оказала сериозно въздействие върху красивия външен вид на Мадона, Деми Мур, Румър Уилис и Матю Макконъхи. Но това са само няколко от известните личности, които са успели да загубят тегло с кокосова вода. Това се дължи на факта, че кокосовата вода има свойството да засилва метаболизма, подобно на кафето и зеления чай. Разликата между нея и кафето обаче, идва от това, че тя съдържа необходимите за слабеещия организъм калий, калций и магнезий.

Прочистете тялото си от вредните натрупани токсини. Включете фреш лимон или лимонова вода към режима си. Бейонсе и Опра Уинфри успяват да отслабнат с почти 15 кг за 3 седмици. Лимонът спомага за бързото топене на мазнините, премахва токсините, действа ободряващо и е витаминозен.

Надяваме се тези звездни диети да ви помогнат да загубите излишните килограми, но препоръчваме за по-добри резултати да се посъветвате с диетолог преди да приложите каквато и да е диета. Всяко тяло би възприело по различен начин всеки метод.